Denní horoskop RAKA na 21. 7. 2022

Rak 21. 7. 2022

Včerejší trajektorie může dnes narazit na problémy, Raku. Vaše vnitřně zasněná povaha táhne dolů akce, které jste iniciovali. Tento konflikt by mohl vyvolat napětí, které bude obtížné vyřešit. Vaše emoce vás mohou oklamat, a tak se snažte nenechat se vyvést z kurzu nějakým přechodným rozmarem. Snažte se udržet své pocity při zemi.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ve vztahu, který právě udržujete, možná necítíte příliš mnoho emocí. Nebeská konfigurace však naznačuje, že pro vás bude rozhovor jistě velmi poučný a podnětný. Máte přirozené pochopení pro skryté stránky života a jemné skutečnosti, které mohou jakékoli partnerství rozdělit nebo zničit, a diskuse o těchto různých přístupech k tomu, aby láska fungovala, vás bude bavit.

Práce

Den začíná poněkud nepříjemně, ale to není důvod k tomu, abyste se stáhli do pozadí a schovali. Nejlepším lékem je vyříkat si své pocity a obavy s ostatními. Komunikace je klíčem ke zmírnění stresu z vaší situace.

Peníze

Tento týden se týká aktivity v oblasti peněz, kde se zpomaluje to, co právě vyděláváte. Může se vám zdát, že se vám nic nedaří, ale vězte, že je to jen dočasné. Vesmír omezuje nikoli z krutosti, ale jako způsob, jak vás povzbudit k opatrnějšímu a zodpovědnějšímu zacházení s penězi. Obraťte se na své přátele, známé a spolupracovníky, aby vám pomohli z případných potíží.

Zdraví

Energie potřebná k vysvětlování, proč jste neudělali něco, co jste měli, je dvakrát dražší než energie potřebná k tomu, abyste udělali něco správně. Pokud jde o vaše zdraví, je sázka ještě vyšší. Energie, kterou je třeba vynaložit na to, abyste se dobře stravovali a často cvičili, je neskonale menší než energie, kterou je třeba vynaložit na to, abyste se vypořádali s nemocí. Pokud vás vypjaté a stresující období vyvedlo z obvyklého zdravotního režimu, věnujte si chvíli času a nasměrujte se správným směrem. Je naprosto přirozené, že se v dobách velké nejistoty obracíme k útěšným jídlům a chování, které mění náladu. Je v pořádku, že jste se v posledních týdnech možná trochu opírali o tyto útěchy, ale vzhledem k tomu, že se jedná o maraton, a ne o sprint, máte nyní příležitost upravit svůj směr na dlouhou trať. Vypijte alespoň jednu sklenici vody za každou sklenku vína nebo limonády, snažte se více spát, více se hýbat, experimentujte s tím, že budete zprávy kontrolovat jen jednou denně nebo každý druhý den.

Přečtěte si také