Denní horoskop RAKA na 22. 1. 2023

Rak 22. 1. 2023

Komunikace s ostatními dnes probíhá spíše na jemné než verbální úrovni, Raci. Když zazvoní telefon, možná už víte, kdo je na druhém konci linky, ještě než ho zvednete. Mohli byste také telepaticky zachytit myšlenky druhých. Knihy a články o lidech, kteří mají podobné zkušenosti, by mohly zvýšit vaše porozumění. Nebraňte se tomu! Nechte se unášet proudem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Přestože jste ve vztazích obvykle velmi flexibilní a přizpůsobiví a obvykle jste ochotni přistoupit na kompromisy, abyste udrželi věci v rovnováze, dnes se mohou karty obrátit. Energie vyzařující z planet vás může povzbudit k tomu, že se budete cítit více než posedlí, pokud jde o váš současný vztah. Dávejte si pozor, abyste se neprojevovali agresivněji než obvykle, protože by to mohlo váš milostný zájem úplně odradit.

Práce

Vaše celková sebedůvěra je dnes pevná, a tak se nenechte otřást někým – pravděpodobně mužem – kdo k vám bude mít agresivní tón. To, že je někdo asertivnější, ještě neznamená, že má pravdu. Důvěřujte si.

Peníze

Tento týden se možná budete vážněji než kdy jindy snažit urovnat svůj finanční život. Planety vám mohou pomoci uspořádat své záležitosti, lépe organizovat finanční výkaznictví a prostě si vytvořit lepší plán, jak každý měsíc více šetřit. Tento týden je kladen důraz na váš sektor vztahů. Nemůžete zvládnout všechno sami. Někdy se vyplatí poradit se s odborníkem v dané oblasti.

Zdraví

Možná máte ty nejlepší úmysly, ale cvičení nedokážete dostatečně dodržovat. Jedním ze způsobů, jak ze sebe sejmout břemeno, je připojit se ke skupině, která pravidelně cvičí – k virtuálnímu týmu nebo k nějakému kurzu. To vás udrží na správné cestě navzdory vaší náladě. Můžete také požádat o pomoc fyzického trenéra, i když to je dražší varianta. Nedovolte, aby vám malá planetární konfigurace stála v cestě za tím nejlepším!

Přečtěte si také