Denní horoskop RAKA na 22. 5. 2023

Rak 22. 5. 2023

Dnes je den, kdy se můžete zasnít, i když to možná není činnost, kterou obvykle děláte. Možná si dokonce budete připadat, jako byste byli na dovolené. Doufejme jen, že vám lidé nebudou klást spoustu složitých otázek, protože vaše odpovědi budou všechno, jen ne jasné. Neměli byste však každý den nést na svých bedrech tíhu celého světa, Raku.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná nebeská atmosféra může naznačovat, že do vašeho současného vztahu zasahuje soubor přesvědčení. Ať už se jedná o vaše přesvědčení nebo o přesvědčení vašeho partnera (současného či budoucího), vzniká zde pocit třecích ploch. Možná byste se měli sami sebe zeptat, zda jsou vaše zásady a ideály důležitější než vaše společné bytí. Pokud je odpověď kladná, možná budete muset zvážit alternativní uspořádání. Pokud ne, víte, co dělat.

Práce

Vaše odvaha se dere na povrch a vy se nebojíte udělat další velký skok víry. Jste odvážní, kreativní a silní. Uveďte do pohybu svůj velký plán. V hlavě si rozpracujte detaily. Shromážděte zdroje. Jste na správné cestě.

Peníze

Tento týden máte před sebou několik výzev. Přestože se budete cítit plní energie, abyste vše zvládli, můžete mít problémy na pracovišti nebo pokud jde o vaše větší kariérní cíle. Tato drobná komplikace se přesune do minulosti téměř ihned, jakmile se stane. Vesmír vás nyní žádá, abyste byli bystří a soustředění.

Zdraví

Dnešní aspekt vám připomíná věci, které jste cítili už dávno. Možná jste v loňském roce zažili chvíle, kdy jste se potřebovali někomu vyjádřit, ale z nějakého důvodu jste neměli pocit, že to dokážete. Nebo jste možná chtěli udělat něco hezkého pro sebe a stále jste to odkládali. Využijte dnešek k tomu, abyste se soustředili na své emoce, všimněte si, kde jsou ve vašich pocitech překážky a kde jste zanechali drsné místo. Potěšte se výživným jídlem.

Přečtěte si také