Denní horoskop RAKA na 22. 7. 2022

Rak 22. 7. 2022

Možná máte pocit, že jste dnes vyšli na světlo, Raku. Zbavili jste se jistého břemene, ale stále je tu velké emocionální drama, které se musí vyřešit. Odpoledne se jděte projít nebo si zaběhat a zapracujte na zvýšení kapacity svých plic. Zvyšte si srdeční tep a vnímejte, jak se vám rozproudila krev. Čím aktivnější budete, tím více se vám podaří vyřešit svou situaci.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní nebeská energie vás může vybízet k tomu, abyste si z některých relevantních skutečností vymysleli pár smyšlenek. Nějak se prostě nemůžete smířit s tím, že vaše láska uvěří, že jste vedli obyčejný život, jako většina z nás. Protože už teď jste jimi velmi okouzleni, chcete, aby si mysleli, že jste velmi žádoucí a výjimeční – a na konci vašeho rozhovoru to tak bude!

Práce

Dnes jste v sedmém nebi a máte na to plné právo. V pracovním světě jste ve velké výhodě. Nedovolte lidem, aby si mysleli, že mají navrch. Vy jste ten, kdo drží všechny dobré karty. Úspěch je dnes automatický.

Peníze

Tento týden se týká aktivity v oblasti peněz, kde se zpomaluje to, co právě vyděláváte. Může se vám zdát, že se vám nic nedaří, ale vězte, že je to jen dočasné. Vesmír omezuje nikoli z krutosti, ale jako způsob, jak vás povzbudit k opatrnějšímu a zodpovědnějšímu zacházení s penězi. Obraťte se na své přátele, známé a spolupracovníky, aby vám pomohli z případných potíží.

Zdraví

Často pronášíte prohlášení, která jsou hlubší, než si uvědomujete, což vede lidi k tomu, že od vás očekávají víc, než si uvědomujete. Pokud se cítíte trochu mimo sebe, věnujte trochu času péči o sebe. Udělejte si co nejzdravější nebo nejpohodlnější večeři z toho, co máte po ruce. Napusťte si horkou vanu a jděte si brzy lehnout s oblíbenou četbou. To vám pomůže zjistit, jak na tom jste, a znovu navázat pouto se sebou samým  budete si tak více vědomi sami sebe.

Přečtěte si také