Denní horoskop RAKA na 23. 11. 2022

Rak 23. 11. 2022

Nenechte se dnes ovládnout emocemi. Pokud je dokážete ovládnout, budete mít životní sílu deseti lidí. Můžete být neporazitelní. Můžete dělat, cokoli se vám zachce, a nikdo vás nezastaví. Pokud se o tuto energii podělíte s ostatními, mohou se nakonec cítit stejně jako vy – nejlépe v celém svém životě.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vaše schopnost získat to, co chcete, dnes nemůže být větší. Pokud hledáte onu zvláštní romantiku, pak ji naleznete díky tomu, že budete naslouchat druhým a najdete si čas na to, abyste se upřímně otevřeli a pomohli. Pokud budete pozváni ven, určitě jděte, protože můžete spatřit někoho, o kom prostě víte, že je na vaší vlně. Nedržte se zpátky!

Práce

Pokud nemáte nic hezkého na srdci, neříkejte to vůbec. Negativní slovo se bude šířit jako požár a nebude trvat dlouho a budete v pěkné kaši. Je snadné být kritický k ostatním, ale pamatujte, že tato kritika není vždy vítaná.

Peníze

Toto období se týká činnosti ve vaší oblasti domova a vnitřních emocí. To může vyvolat staré pocity týkající se peněz, z nichž některé pro vás nyní nemusí být nejzdravější. Problémy vám mohou působit také technologie, protože se budete snažit nevyhodit počítač z okna. Vaše jednání by mohlo zranit něčí city. Šetřete své finanční prostředky na lepší časy.

Zdraví

Jste připraveni jít tou lepší nohou vpřed. Zhodnoťte pokrok, kterého jste dosáhli ve své dietě nebo zdravotním režimu, a naplánujte si další krok. Nastal čas zahájit novou etapu. Pokud jste byli nerozhodní, zda s něčím začít, máte nyní energii udělat první krok. Pokud jste hubli nebo zpevňovali, jste schopni pocítit pozitivní účinky. Tento den je dnem síly, potvrzení a sebedůvěry.

Přečtěte si také