Denní horoskop RAKA na 24. 4. 2022

Rak 24. 4. 2022

Obchodní dohoda, kterou jste se snažili dokončit, by dnes mohla vyžadovat, abyste uzavřeli spoustu nevyřešených záležitostí, Raku. Mohlo by vás to táhnout různými směry. Nepropadejte panice! Pokud můžete, najděte si pomoc. Sepište si seznam toho, co musíte udělat, a každý úkol si po jeho dokončení odškrtněte. Zůstaňte soustředění a vše by mělo jít dobře. Dosáhnete požadovaných výsledků.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konjunkce může uvolnit celou armádu fantazií o určité osobě, kterou již nějakou dobu obdivujete. Přesto ji znáte jen zpovzdálí a ve skutečnosti jste s ní ještě nevedli žádný smysluplný rozhovor. Možná by to měl být váš další krok, protože dokud nezískáte reálnější představu o jejich skutečné povaze, možná klamete sami sebe.

Práce

Ostatní se budou předhánět v tom, aby vám řekli, co si o vaší situaci myslí, ale nevšímejte si jich. Jen vy víte, co je pro vás skutečně nejlepší, a proto naslouchejte jen a jen sobě. Nevěřte všemu, co slyšíte.

Peníze

Tento týden máte výhodu pochybností díky vlivům ve vaší oblasti politiky a skupin. Sen, který vám leží na srdci, má šanci se rozvinout, protože vaše sociální sítě vás spojují s lidmi, které potřebujete znát. Možná budete muset věnovat více pozornosti svému domu zábavy, romantiky a dětí. Přeneste tuto radostnou energii do své práce.

Zdraví

Je pravděpodobné, že se vám dnes vynoří příval vzpomínek nebo flashbacků. Šťastné vzpomínky mohou být signály nebo návrhy vaší duše, abyste něco ve svém životě zopakovali. Pokud se vám před lety vybaví záblesk sebe sama ve vynikající kondici, je to jednoznačně znamení, abyste počínaje dneškem pracovali na tomto fyzickém stavu. Pokud si náhle vzpomenete na dobu, kdy jste si uvědomili, že většina zeleniny vlastně není nechutná, jen se ukázalo, že jste ji nikdy neměli správně připravenou, je to ideální večer k tomu, abyste vyhrabali recept na tyto malé výživové bomby a podávali je k večeři!

Přečtěte si také