Denní horoskop RAKA na 24. 5. 2023

Rak 24. 5. 2023

Vaše energie je dnes vysoká a vaše výdrž obzvlášť silná. Cvičení nebo sportování by vás nyní mohlo oslovit. Běh nebo aerobik by vám mohl nabídnout cenné cvičení a vyčistit hlavu, abyste mohli přijít s novými nápady. Měli byste se také cítit obzvlášť vášnivě. Pokud jste s někým zapleteni, očekávejte, Raku, skvělý večer. Pokud ne, nedivte se, že se vám dostane obdivných pohledů.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní aspekt přináší možnost splnit si sen o schůzce s někým mimořádně chutným. Ať už tuto příležitost vyvolá cokoli, může k ní dojít díky zdánlivě úžasné náhodě. Máte pocit, že se již na určité úrovni znáte, ale ještě jste si neuvědomili, jak moc. Neztrácejte ze zřetele praktickou stránku věci.

Práce

Chcete, aby vás ostatní následovali, ale to se snáze řekne, než udělá. Ne každý vidí věci úplně stejně jako vy. Pokud budete trvat na tom, aby se ostatní nutili do něčeho, co jim není příjemné, dojde k hádkám.

Peníze

Možná si myslíte, že něco v práci je příliš dobré, než aby to byla pravda. Než abyste se na to dívali přes růžové brýle, buďte raději realističtí. Tuto energii nejlépe využijete prostřednictvím své představivosti a kreativity, nikoli iluzí. Ačkoli aspekty vytvářejí velkou sílu, připravte se na hrbolatou jízdu.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce zvyšuje vaši energii, proto buďte připraveni. Je tu spousta kinetické energie, kterou musíte zpracovat, a doporučuje se, abyste měli dostatek pohybu. Pokud se v práci cítíte příliš nervózní na to, abyste mohli v klidu sedět, projděte se o polední pauze nebo si udělejte rychlý výlet do posilovny. Na tom, zda budete schopni tento tranzit zdravě zpracovat, závisí jídlo, které jíte. Tato energie se nesmí zvnitřnit, proto je vhodnější lehká strava.

Přečtěte si také