Denní horoskop RAKA na 24. 7. 2022

Rak 24. 7. 2022

Raci, věnujte dnes svým blízkým pozornost, kterou potřebují. Nenechte si ujít další den, aniž byste jim řekli, že je máte rádi. Život je krátký a každým dnem se zkracuje. Buďte konfrontační ohledně vážného problému, který je třeba řešit. Jste zodpovědní za své pocity. Nehrajte si na oběť. Později zažijete jen větší bolest a nelibost.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie dnešní astrální konfigurace může znamenat, že pokud se dnes podaří zúčastnit se večírku nebo společenské akce, může to být začátek docela báječného vztahu. Nebuďte však příliš zdrženliví a nebojte se mluvit o všech svých talentech a předvádět se. Velmi by vám také prospělo, kdybyste si pro změnu vzali na sebe pestré barvy, a ne matné či tlumené tóny. Blýskněte se a nechte na sebe upozornit.

Práce

Vaše silné stránky spočívají v tvorbě, rozšiřování a posilování. Dnes však zjistíte, že potřebujete šetřit, zefektivňovat a redukovat. Jistě to není váš oblíbený způsob práce, ale v zaměstnání vám bude dobře sloužit.

Peníze

Tento týden se týká aktivity v oblasti peněz, kde se zpomaluje to, co právě vyděláváte. Může se vám zdát, že se vám nic nedaří, ale vězte, že je to jen dočasné. Vesmír omezuje nikoli z krutosti, ale jako způsob, jak vás povzbudit k opatrnějšímu a zodpovědnějšímu zacházení s penězi. Obraťte se na své přátele, známé a spolupracovníky, aby vám pomohli z případných potíží.

Zdraví

Vaše budoucnost začíná dnes. Máte otevřenou jasnou cestu, a tak se zeptejte sami sebe: Co chcete pro své zdraví? Chcete své tělo ignorovat, dokud nebudou nutná invazivní lékařská opatření? Nebo chcete informovaně a s potěšením pečovat o své tělo a mysl preventivním způsobem? Pokud dáváte přednost druhé možnosti, možná je čas investovat do vybraného textu: zdravé kuchařky, holistické příručky o hygieně nebo knihy o feng-šuej.

Přečtěte si také