Denní horoskop RAKA na 25. 10. 2022

Rak 25. 10. 2022

Nedorozumění s milostným partnerem vás může přimět k psaní nebo čtení milostné poezie či nějakého příběhu. Důležitější je, abyste si nedorozumění s výjimečnou osobou ve svém životě vyjasnili. Rozveselte se. Nedovolte, aby vás nejistota přemohla. Vše není tak špatné, jak se zdá. Konec dne by mohl přinést vášnivé usmíření.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tento den pro vás nebude obtížný, protože si můžete vychutnávat vášeň a intenzitu rozhovorů, které vedete s výjimečnou osobou ve svém životě. Hlubokých citů se nebojíte, protože víte, jak jim dát volný průchod, a proto vás to u druhého člověka nevyděsí. Celkově vás čeká úžasně romantický večer.

Práce

Přestože na vás dnes bude přes telefon nebo web doléhat napětí spojené s prací, můžete toho využít ve svůj prospěch. Vaše vůdčí schopnosti budou hrát zásadní roli při řešení potíží, které se odehrávají. Převezměte vedení s citlivým nadhledem.

Peníze

Máte podpůrný aspekt, který ovlivňuje váš domov a vnitřní emoce. Můžete být v pokušení se přestěhovat, přesunout své podnikání do svého domova nebo se odstěhovat z oblasti. Kolem vašeho domova se hodně komunikuje, možná si domů přinesete více práce nebo odtud budete část času pracovat. Ať už je to jakkoli, peníze přijdou, když zohledníte své bydlení.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vám dává svobodu brát své pocity vážně, aniž byste se nechali oklamat "vážnými očekáváními", která na sebe můžete klást v jiných obdobích měsíce. Co pro vás znamená rozšíření obzorů? Možná je na čase to zjistit - nebo, pokud víte, co vám dává impuls, jděte a požádejte o to! Dokonce i něco tak skromného, jako je procházka po pláži se psem (nebo s přítelem, nebo s přítelovým psem!), může být odpovědí na otevření se vašim skutečným pocitům.

Přečtěte si také