Denní horoskop RAKA na 25. 2. 2023

Rak 25. 2. 2023

Doufejme, že se nebojíte výšek, protože dnes byste mohli vystoupat o několik příček na firemním žebříčku. Zdá se, že se vám tvrdá práce v posledních měsících vyplatila. Neváhejte přijmout výzvu, která se vám nabízí. Pokud se obáváte kostlivců zahrabaných v kancelářských kartotékách, uděláte dobře, když s těmito informacemi vyjdete na světlo. Je pravděpodobné, že si vás šéfové budou vážit za vaši upřímnost a odvahu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konjunkce by vám mohla pomoci podívat se na současný vztah s nadhledem. Pokud procházíte těžkým obdobím, kdy mezi vámi vzniklo napětí, určitě vám prospěje smích a dobrá nálada, které dnešní den vyvolává. Ještě lépší je vyrazit někam na výjimečné místo a dopřát si odpočinek. Bude to pro vás velmi povzbuzující.

Práce

Přijměte asertivnější roli vůči lidem, se kterými se setkáváte. V opačném případě se necháte odstrčit a nakonec se stanete pěšákem ve hře někoho jiného. Vaše energie je příliš cenná. Nespadněte do této pasti. Místo toho se soustřeďte sami na sebe.

Peníze

Tento týden se můžete cítit frustrovaní při snaze o finanční pokrok. Vaše zadluženost je předmětem nežádoucí pozornosti. Pokud si nedáte pozor, mohli byste snadno upadnout do deprese. Dobrou zprávou je, že máte spoustu energie na to, abyste vytrvali a vše splatili. Možná ji budete chtít rozfofrovat na rodinu a zábavu. Odolejte tomuto nutkání, alespoň pro tento týden.

Zdraví

Dnes byste se mohli cítit společensky, což je pozitivní posun oproti dnům, kdy jste byli rozporuplní. Ujistěte se, že to, co si zvete do svého života, je skutečně to, co si chcete ponechat. Stále je zde tendence být mimořádně citlivý a za některými rohy čekají velká překvapení. Postupujte opatrně! Případnou nepředvídatelnost můžete zmírnit zvýšením příjmu potravin bohatých na jód: mimo jiné mořských řas a okurek. Možná je dnešní večer tím pravým, kdy si můžete dopřát své oblíbené sushi.

Přečtěte si také