Denní horoskop RAKA na 25. 4. 2022

Rak 25. 4. 2022

Čeká vás den hlubokého zamyšlení. I když budete v pokušení přemýšlet o tom, jak daleko jste došli, bylo by lepší, kdybyste se zamysleli nad tím, co vás čeká v budoucnosti. Vstoupili jste do období přehodnocování své identity a cílů. Nejde o žádné maličkosti. Budete potřebovat každou unci energie, kterou máte k dispozici, abyste toto přechodné období zvládli.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné postavení planet rozptyluje vaše poklady a šťourá se ve vašich pocitech, takže se cítíte nesví. Nejraději byste se stáhli do ústraní a zůstali uzavřeni ve svém vlastním tichu, ale nemůžete se ubránit pocitu vzrušení z příslibu, že do vašeho života vstoupí někdo nový. Nepřiblíží se k vám tiše. Objeví se a překvapí vás způsobem, jakým rychle najde klíč k vašemu srdci.

Práce

Nyní máte k dispozici velké množství fyzické energie. Ta je kombinována s obrovskou silou soustředění a disciplínou, což vám dává recept na úspěch, který hledáte. Věřte, že to vše máte v sobě.

Peníze

Sen, který vám leží na srdci, má šanci se rozvinout, protože vaše sociální sítě vás spojují s lidmi, které potřebujete znát. Možná budete muset věnovat více pozornosti zábavě, romantice a dětem. Přeneste tuto radostnou energii do své práce.

Zdraví

Zdravotní praktiky jsou skvělým způsobem, jak se znovu spojit se ztracenými částmi sebe sama. Pečlivé dítě, které si každou sobotu urovnávalo zásuvku na ponožky, se může znovu objevit, když myjete nádobí po uvaření výživného jídla; malá gymnastka, která měla energii jako štěně, se vám může vybavit pokaždé, když si rozbalíte podložku na jógu. Jak vaše praxe sílí, nezapomeňte jemně přijímat ty části sebe sama, které se vynořují. Právě přijetím, nikoli odsuzováním, dosáhneme celistvosti.

Přečtěte si také