Denní horoskop RAKA na 25. 5. 2023

Rak 25. 5. 2023

Touha dokončit důležité osobní projekty vás může přimět k tomu, abyste na ně soustředili hodně energie, Raku. Možná budete muset vyřídit několik záležitostí, než je dokončíte. Vaše energie je vysoká, a tak zvažte, zda si nezahrajete nějaký sport nebo si pořádně zacvičíte v posilovně. Tlačte na sebe, ale ne za hranice svých možností, Raku.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Málokdy se díváte daleko dopředu, pokud si nejste jisti, po jaké půdě právě šlapete. Dnešní nebeská energie naznačuje, že ve svém současném vztahu konečně začínáte důvěřovat tomu, že se nesloží ani v největší bouři a má před sebou ještě poměrně dost kilometrů. Svou budoucnost nyní můžete plánovat s větší jistotou. Jděte do toho!

Práce

Následující čtyři týdny jsou obdobím, kdy byste měli sázet semínka, která si přejete, aby v příštím roce vyrostla. Je to čas, kdy se můžete zbavit starého, abyste mohli předznamenat něco nového.

Peníze

Možná si myslíte, že něco v práci je příliš dobré, než aby to byla pravda. Než abyste se na to dívali přes růžové brýle, buďte raději skuteční. Tuto energii nejlépe využijete prostřednictvím své představivosti a kreativity, nikoli iluzí. Ačkoli aspekty vytvářejí velkou sílu, připravte se na hrbolatou jízdu.

Zdraví

I když pravděpodobně vidíte dál než kdokoli jiný, ostatní si často myslí, že jen rádi zíráte do zdi (protože si neuvědomují, že vidíte skrz ni). Nesmiřte se s tím. Věnujte si trochu uznání a začněte svým snům dávat malou formu ještě dnes. Pokud jste o tom přemýšleli, lze to dokázat. I kdybyste jen chtěli zahnat nejistotu génia, vytáhněte nástroje a začněte své sny uskutečňovat.

Přečtěte si také