Denní horoskop RAKA na 26. 1. 2023

Rak 26. 1. 2023

Nebuďte překvapeni, když vás budou lidé, kteří jsou rozčileni tím, jak řešíte určité věci ve svém životě, Raci, peskovat. S největší pravděpodobností vás nejvíce kritizují lidé, kteří vám nejméně rozumí. Pravděpodobně jsou naladěni na úplně jinou vlnovou délku než vy a není vaším úkolem snažit se je změnit, ani není vaší povinností měnit kvůli nim své způsoby.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Mluvení je jedním ze způsobů, jak si konečně získat pozornost někoho, kdo vás už dlouho pronásleduje svým šarmem a stylem. Planety vám vytvářejí příležitost, abyste se konečně dostali na dosah rozhovoru, a jakmile si začnete povídat, budete se oba divit, jak se vám dařilo tak dlouho zůstat mimo život toho druhého.

Práce

Celkově to pro vás není příliš silný den. Bohužel to asi nepůjde nijak obejít. Dokonce i vaše dobře připravené plány mohou díky neviditelným událostem a vlivům ztroskotat. Nebuďte na sebe příliš přísní, když ne všechno vyjde, jak má.

Peníze

Nyní se nacházíte ve fázi transformace, kdy se u vás objevují aspekty minulých životů, snů, karmy a institucí. Můžete mít pocit, že se pohybujete zpomaleně, ale to jen proto, že se po vás chce, abyste se ponořili trochu hlouběji do sebe. Ačkoli to pro někoho tak tradičního může být kontraintuitivní, ptát se svých průvodců na finanční směřování je chytré, nikoli vachrlaté. Zkombinujte sběr informací s pečlivým jednáním a zjistíte, že jste nakonec na správné cestě.

Zdraví

Dnešní postavení planet vás vybízí k tomu, abyste svou mysl soustředili prostřednictvím fyzické aktivity. Jóga, strečink a běh jsou činnosti, které vyžadují soustředěné dýchání, a to se nyní doporučuje. Rovnováha je vším. Nadechněte se a vydechněte. Pokud vaše tělo není v pravidelném rytmu, bude pro vaši mysl náročnější zvládat rozhodování a emocionální komunikaci. Soustřeďte se na pravidelné stravování a pohyb alespoň třikrát týdně.

Přečtěte si také