Denní horoskop RAKA na 26. 5. 2022

Rak 26. 5. 2022

Možná máte pocit, že vám někdo dává třetí stupeň, Raku. Cítíte, že jste z něčeho obviňováni a že musíte obhajovat své pocity a činy. Snažte se do této pasti nespadnout. Nedovolte, aby se do situace vkradly pochybnosti o sobě samém jen proto, že někdo jiný zpochybňuje váš způsob života. Nikdo kromě vás plně nerozumí vaší situaci.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Prostřednictvím slov a konverzace sdělujete své pocity výjimečné osobě ve vašem životě. Současná astrální konfigurace naznačuje, že jste již ve svém vztahu dospěli do určité fáze a chtěli byste ho ještě více prohloubit. Přemýšlíte, jak toto přání sdělit svému milostnému zájmu způsobem, který by ho spíše inspiroval než zastrašoval. Nebojte se - prostě do toho jděte.

Práce

Na e-maily a telefonáty odpovídejte okamžitě. Těmito kanály přicházejí důležité informace, o kterých musíte mít přehled. Ostatní se k vám snaží dostat. Naslouchejte. Udržujte linky otevřené. Příležitost je na dosah ruky.

Peníze

Možná si myslíte, že něco v práci je příliš dobré, než aby to byla pravda - protože to pravda je. Než abyste se na to dívali přes růžové brýle, buďte raději skuteční. Tuto energii nejlépe využijete prostřednictvím své představivosti a kreativity, nikoli iluzí. Ačkoli aspekty vytvářejí velkou sílu, připravte se na hrbolatou jízdu.

Zdraví

Doufáte, že tvrdá práce bude odměněna, ale někdy jste zmateni nedostatkem uznání od ostatních. Někdy je naše tvrdá práce neviditelná pro ty, na které chceme zapůsobit. Někdy to může být z důvodů, kterým nerozumíme, ale důležitým ponaučením je soustředit se na sebe. Neexistuje nikdo, na koho byste měli zapůsobit více než na sebe. Vložte svou energii do vytvoření co nejzdravějšího těla. Cvičení, strava a odpočinek jsou úkoly, které máte každý den před sebou.

Přečtěte si také