Denní horoskop RAKA na 27. 1. 2023

Rak 27. 1. 2023

Příliš mnoho nedokončených úkolů nebo domácích prací vás může tlačit k tomu, abyste je dokončili, a vytvářet tak zbytečný stres a napětí. Dodržujte tempo a nepropadejte panice, pokud budete muset některé z nich pro dnešek odložit. Raci, pravděpodobně se cítíte citlivěji než obvykle, takže můžete také přebírat některé nálady od lidí ve svém okolí. Dělejte si občasné přestávky a vyjděte si na procházku. To by vám mělo pročistit hlavu a usnadnit situaci.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vibrace planet vám pomáhají vynést na světlo problém, o kterém jste se dosud zdráhali mluvit se svým partnerem (současným nebo budoucím). Nejde o to, že by šlo o nějak zvlášť nepříjemné téma, ale jen o to, že je s ním spojeno riziko, které může být při jednání kdykoli dost problematické. Pokud se vám podaří vstoupit do dialogu správným způsobem, bude vše v pořádku.

Práce

Třenice mezi vámi a lidmi ve vašem okolí jsou samozřejmostí. Zmírněte toto napětí tím, že dáte průchod své citlivé a soucitné stránce. Pokud máte navíc pocit, že vám někdo nějakým způsobem ubližuje, ozvěte se. Ostatní se přidají na vaši stranu.

Peníze

Nyní se nacházíte ve fázi transformace, kdy se u vás objevují aspekty minulých životů, snů, karmy a institucí. Můžete mít pocit, že se pohybujete zpomaleně, ale to jen proto, že se po vás chce, abyste se ponořili trochu hlouběji do sebe. Ačkoli to pro někoho tak tradičního může být kontraintuitivní, ptát se svých průvodců na finanční směřování je chytré, nikoli vachrlaté. Zkombinujte sběr informací s pečlivým jednáním a zjistíte, že jste nakonec na správné cestě.

Zdraví

Vzhledem k dnešnímu postavení planet budete jistě pociťovat určité napětí, pokud jde o získání toho, co chcete. Můžete se ho snažit ignorovat, ale nakonec se vaše frustrace bude jen velmi málo kontrolovat. Doporučujeme převzít kontrolu  nad svým jídelníčkem, cvičením a denním rozvrhem. Odpočinek, který potřebujete, určuje váš přístup ke každodennímu životu, tak proč nemít pod kontrolou čas spánku a zítra se neprobouzet na správné straně postele?

Přečtěte si také