Denní horoskop RAKA na 27. 5. 2023

Rak 27. 5. 2023

Váš motor je nažhavený a připravený, Raci. Máte plnou nádrž. Bohužel se vám může zdát, že vám v cestě stojí velká překážka. Možná je touto překážkou váš duševní postoj a neschopnost činit sebevědomá rozhodnutí. Občas můžete být tak roztěkaní, že se nedokážete v ničem efektivně posunout vpřed. Netlučte se kvůli tomu. Odpovědi přijdou, až je budete potřebovat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární energie vám sice neposkytnou citovou stimulaci, kterou potřebujete pro milostný vztah, ale alespoň vám pomohou pochopit, jak funguje váš nejnovější milenec. Rozhovory, které povedete, vás mohou zavést do velmi zajímavých oblastí, o kterých jste dříve neuvažovali. Určitě vám poskytnou mnoho podnětů k přemýšlení.

Práce

Nepouštějte se do dalších akcí, dokud nemáte hotovou veškerou práci. Snadno se vám stane, že si s někým budete povídat o ničem, a než se nadějete, celý den uteče jako voda a vy nic nedokončíte. Nespadněte do této pasti.

Peníze

Možná si myslíte, že něco v práci je příliš dobré, než aby to byla pravda, ale pravda to je. Než abyste se na to dívali přes růžové brýle, buďte raději nohama na zemi. Energii nejlépe využijete prostřednictvím své představivosti a kreativity, nikoli iluzí. Ačkoli aspekty vytvářejí velkou sílu, připravte se na hrbolatou jízdu.

Zdraví

Možná jste dnes přetažení a potřebujete se soustředit sami na sebe. Neznamená to konec světa, když odložíte vykonání laskavosti pro někoho jiného, a neznamená to, že nejste dobrý přítel, když neřeknete ano na každé pozvání. Budujte se zevnitř. Věnujte čas něčemu, co vyživuje vaše tělo. Zvláště prospěšné by pro vás v tomto období bylo posilovací cvičení, například bikram jóga.

Přečtěte si také