Denní horoskop RAKA na 28. 1. 2023

Rak 28. 1. 2023

S největší pravděpodobností vás budou velmi přitahovat věci, které nemůžete mít, Raci. Místo toho, abyste se rozčilovali a byli frustrovaní z toho, že nedostáváte to, co chcete, hledejte v této situaci ponaučení a důvod, proč tyto věci ve skutečnosti vůbec nepotřebujete. Věci s extrémně vysokou sentimentální hodnotou se vám teď mohou zdát velmi důležité, ale možná existuje důležitý důvod, proč je třeba se jich vzdát a přenést se přes ně.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebeská konjunkce vám přináší skvělou příležitost navázat hlubší závazek s někým výjimečným. Strávili jste nějaký čas vzájemným poznáváním a nyní se cítíte připraveni postoupit o krok dál. Pokud se chystáte na první rande, můžete mít pocit, že tuto osobu znáte odjakživa. Panuje mezi vámi skvělý pocit klidu a harmonie.

Práce

Někdo se vás pokusí využít jako loutku. Dávejte si pozor na to, aby jiní lidé nevyužívali vašich schopností a nevyzývali vás k činnostem, které nemáte v popisu práce. Vaše vstřícná povaha může rychle říci ano, i když byste ve skutečnosti měli říci ne.

Peníze

Nyní se nacházíte ve fázi transformace, kdy se u vás objevují aspekty minulých životů, snů, karmy a institucí. Můžete mít pocit, že se pohybujete zpomaleně, ale to jen proto, že se po vás chce, abyste se ponořili trochu hlouběji do sebe. Ačkoli to pro někoho tak tradičního může být kontraintuitivní, ptát se svých průvodců na finanční směřování je chytré, nikoli vachrlaté. Zkombinujte sběr informací s pečlivým jednáním a zjistíte, že jste nakonec na správné cestě.

Zdraví

Dnešní nebeská konfigurace vám dává více energie, než si umíte představit. Vnitřně se můžete cítit zmatení nebo frustrovaní, zatímco navenek můžete působit zářivě. Nedovolte, aby to, co dělají nebo říkají ostatní, ovlivnilo vaše rozhodnutí, pokud jde o vaše zdraví. Řiďte se vlastní vnitřní mírou, pokud jde o to, co jíte a kolik případně přijímáte alkoholu. Nikdo jiný než vy přesně neví, jaké to je být ve vašem těle.

Přečtěte si také