Denní horoskop RAKA na 28. 3. 2023

Rak 28. 3. 2023

Vaše fyzická energie je silná. Vaše touha po vášni a lásce je intenzivní, Raku. Spojte tyto dvě síly a prožijte vášnivou noc plnou lásky a romantiky. Nikdo nebude schopen odolat vaší síle. Klíčem k úspěchu je nyní ujistit se, že se nevydáte napospas někomu, kdo není hoden vaší lásky. Spojte se s osobou, která si vás bude vážit za to, jak úžasná osoba jste.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planetární konjunkce znamená, že můžete mít pochybnosti o tom, proč jste se zapletli do určitého vztahu. V tomto dilematu se však skrývá možnost objevit skutečné jasno. Musíte být ochotni podívat se na to, odkud pochybnosti pramení a proč máte strach. Pak buďte ochotni udělat krok víry a důvěřovat vnitřnímu poznání, které k vám přichází.

Práce

Začne se vám dařit, když dokážete spojit starou dobrou píli a praktická řešení se smyslem pro dramatičnost. Nebojte se dnes troubit na vlastní pěst, aby si vaší práce všiml někdo jiný.

Peníze

Váš domácí sektor je pod drobnohledem. Ačkoli je zde umístěná energie poměrně příznivá a mírná, možná byste se měli podívat, kolik měsíčně utrácíte za svůj domov. Pokud je to třeba upravit, je na to vhodná doba, ne až budete pod tlakem. V oblasti práce vás čekají samé dobré zprávy. Čeká vás lepší situace, pokud budete dostatečně trpěliví a necháte si ji líbit.

Zdraví

Jste ctižádostiví a někdy můžete zapomenout na potěšení, které na této cestě můžete zažít. Zkuste si vymyslet kvíz, který si můžete několikrát do měsíce udělat: nazvěte ho Kvíz o pohodlí bytostí. Otázky jsou na vás, ale zde je několik příkladů: Je v domě dostatek pěny do koupele? Mám oblečení, které lichotí mému typu postavy, nebo musím trochu nakoupit základní věci? Mám doma své oblíbené čerstvé ovoce? A tak dále. S trochou sebezpytování přijdete na spoustu nápadů, které vám vykouzlí úsměv na tváři.

Přečtěte si také