Denní horoskop RAKA na 28. 4. 2023

Rak 28. 4. 2023

Společenská událost, která může zahrnovat skupinu, k níž jste přidruženi, vám může zprostředkovat kontakt s mnoha přátelskými a zajímavými lidmi, kteří mají stejné zájmy jako vy, Raci. Mezi nimi by mohl být i potenciální milostný partner, případně by vás na tuto akci mohl doprovázet partner současný. Ať už to bude cokoli, oba budete mít z této události pravděpodobně dobrý pocit a pravděpodobně se budete chtít se svými novými přáteli znovu setkat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky současné astrální konfiguraci si náhle nejste jisti svými skutečnými city k někomu výjimečnému. Možná jste se snažili nevnímat, jak se jejich postoje bez zjevného důvodu střídají od vřelých k chladným a jak je pro vás těžké to překousnout. Možná by bylo dobré si s nimi o tom promluvit a zjistit, zda jsou ochotni vám poskytnout uklidňující odpověď.

Práce

Neustálé tlachání je přirozeným trendem. Je pravděpodobné, že vás plané pomluvy ostatních lidí docela rozčilují, protože se vás nebo toho, čeho se snažíte na pracovišti dosáhnout, ve skutečnosti příliš netýkají. Neplýtvejte tímto způsobem svým časem.

Peníze

Aktivita v oblasti dědictví a dluhů v tomto týdnu ukazuje, že je možné, že se nyní ocitnete na straně příjemce jednoho nebo druhého. Jedno samozřejmě nemůžete ovlivnit. Pokud však zjistíte, že potřebujete vložit více energie do plánu splácení dluhů, vesmír vám může pomoci získat v této oblasti větší zodpovědnost. Usmívejte se. Je to stále lepší a lepší.

Zdraví

Nikdy jste se slepě nepřizpůsobovali skupině, ale rozhodně vám záleží na tom, co si o vás lidé myslí. Je načase pomoci jim i sobě a poskytnout jim informace, které potřebují k tomu, aby vás skutečně poznali. Možná byste si nejprve měli udělat rekvalifikační kurz, pokud jde o vás. Opravdu víte, co chcete a co nechcete? Disciplinované cvičení, jako je plavání a běh, vám poskytne čas, abyste se nad těmito otázkami zamysleli a zároveň si posílili svou sílu a sebevědomí.

Přečtěte si také