Denní horoskop RAKA na 29. 1. 2023

Rak 29. 1. 2023

Zdá se, že finančně se vám nyní daří, Raku, a proto byste mohli plánovat investici do svého domova. Pokud ho již vlastníte, možná se rozhodnete pro přestavbu nebo rekonstrukci. Pokud ne, pak byste v příštích týdnech mohli jen obcházet kanceláře realitních agentur. Je to vhodná doba k tomu, abyste svou energii zaměřili na vylepšení vlastního prostoru. Pusťte se do toho a bavte se!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planetární energie tohoto dne vám dává více než skvělý důvod k oslavě. Je to skvělá příležitost k uspořádání improvizovaného setkání. Pokud se dnes večer chystáte na rande, můžete očekávat, že to bude velmi příjemná událost, zejména pokud se dokážete uvolnit a pokusíte se neanalyzovat vše, co ostatní říkají, a proč to možná říkají.

Práce

Udělejte dnes laskavost pro někoho jiného. Možná máte přirozenou tendenci stavět se nad ostatní, ale dnes není vhodná doba na takový postoj. Místo toho byste měli nabídnout pomocnou ruku svému kolegovi.

Peníze

Nyní se nacházíte ve fázi transformace, kdy se u vás objevují aspekty minulých životů, snů, karmy a institucí. Můžete mít pocit, že se pohybujete zpomaleně, ale to jen proto, že se po vás chce, abyste se ponořili trochu hlouběji do sebe. Ačkoli to pro někoho tak tradičního může být kontraintuitivní, ptát se svých průvodců na finanční směřování je chytré, nikoli vachrlaté. Zkombinujte sběr informací s pečlivým jednáním a zjistíte, že jste nakonec na správné cestě.

Zdraví

Dnešní aspekty vás na chvíli udrží v pocitu zranitelnosti. Tato zranitelnost se promítá do potřeby fyzicky projevit to, co cítíte uvnitř. Budou dny, kdy náročný běh nebo boxerský trénink pozitivně uvolní vaši energii. Jindy vám jóga a dlouhá horká koupel pomohou najít vnitřní rovnováhu. V každém případě věnujete pozornost svému tělu, a to je důležité.

Přečtěte si také