Denní horoskop RAKA na 29. 3. 2023

Rak 29. 3. 2023

Vaše činy dnes mohou být nevyzpytatelné a spontánní, ale zcela jistě budou také silné. Možná vás bude pohánět bystrá intelektuální mysl. Možná je ve vaší blízkosti někdo, kdo je velmi mazaný. Možná se budete cítit chytřejší než obvykle. Geniální nápady budou mít tendenci obklopovat vás a vaše činy, pokud si zachováte otevřenou mysl ohledně toho, jak a kdy se projeví.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Moc dobře víte, co k vám určitá osoba skutečně cítí, a je vám záhadou, proč nemůže být upřímnější. Postavení planet vám zpočátku nemusí pomoci, protože budou mít tendenci mluvit o všem možném pod sluncem, jen ne o tom, co vás skutečně zajímá. Pokud budete trpěliví, možná brzy objevíte změnu.

Práce

Nedovolte, aby vás ranní agresivní přístup po zbytek dne vyčerpal. Neberte lidi příliš vážně. Váš čas přijde odpoledne, kdy se budete cítit mnohem pevněji na zemi a jistěji v tom, kde jste a kam směřujete.

Peníze

Ve vašem pracovním životě se toho děje tolik, že se možná budete muset chránit před tím, abyste se stali zaneprázdněnými nebo zahlcenými. Přesto se vám naskýtají možnosti, jak si vybudovat vlastní malé impérium. Váš vliv se rozšiřuje v rámci skupin, a proto se ujistěte, že vaše poselství je vybroušené a připravené. Peníze následují, když jste věrní tomu, kdo jste a co chcete říct.

Zdraví

Někdy rádi děláte věci sami, ale je důležité si uvědomit, že to nesmíte přehánět. Izolace může být riskantní. Je důležité zapojit do svého života přátele a rodinu, kdykoli je to možné, abyste získali potřebný pohled na to, jak žijete. Když vypadáte skvěle, nechcete, aby vám to někdo řekl? Dávejte pozor, abyste se neodřízli od důležitých zdrojů lásky a podpory, pro některé z vás je to nevědomý čin.

Přečtěte si také