Denní horoskop RAKA na 29. 6. 2022

Rak 29. 6. 2022

Dnes k vám přichází větší příval energie než kdykoli předtím, Raku. Jako byste začínali znovu a nyní máte šanci začít s novým přístupem. Uvědomte si, že citlivá povaha je to, co vám v tento den pomůže zvítězit. Udržujte svou mysl zaměřenou dovnitř, zatímco se věnujete činnostem zaměřeným navenek.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky současné nebeské konfiguraci jsou dnešní rozhovory docela příjemné. Budete mít jednu z nejspolečenskějších a opravdu příjemných nálad. V tomto rozpoložení si dokážete udělat legraci z naprosto čehokoli a zdánlivé katastrofy dokážete proměnit v triumfální veselí. Jediným důvodem k obavám je, že se můžete chichotat tak dlouho, že se diskuse nikdy pořádně nerozjede.

Práce

Události a celková atmosféra na pracovišti vám dnes nejsou zrovna nakloněny. Zkuste odložit důležitá jednání nebo rozhodnutí na jindy. Nejste ve své kůži, a tak se držte stranou. Věřte, že je to ta nejlepší taktika.

Peníze

Velká část nebeské energie naznačuje, že se někdo nebo něco z minulosti vrátí, aby se s ním jednou provždy vypořádali. Spojení s lidmi, s nimiž jste ztratili kontakt, může v budoucnu vést k dalším penězům.

Zdraví

Dnešní tranzit vás vybízí k tomu, abyste zahrnuli láskou ty, které máte rádi. To je něco, co možná vnitřně děláte neustále, ale ve skutečnosti lidé potřebují fyzické a slovní ocenění více, než si někdy uvědomujete. Využijte této energie k tomu, abyste i vy sami sobě dopřáli to nejlepší. Snídejte čerstvé ovoce a celozrnné obiloviny, čerstvé ovoce a zeleninu si dopřávejte po celý den a k jednomu jídlu si dejte trochu bílkovin. Jo, a taky vodu, vodu, vodu! Vaše energie bude při takové léčbě zářit.

Přečtěte si také