Denní horoskop RAKA na 3. 5. 2022

Rak 3. 5. 2022

Rak, dnes ráno se možná z nějakého důvodu probudíte v mlze zmatku. Dobrou zprávou je, že v průběhu dne se vzduch pravděpodobně pročistí. V pozdním odpoledni a v podvečer byste měli být opět nabuzeni a připraveni k akci. Vrátilo se vám vaše normální já a jste připraveni čelit světu dramatickou přehlídkou odvážných činů a dobrodružství.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální konfigurace vám dává šanci být odvážnější a podnikavější, pokud jde o váš milostný život. Pokud budete trvat na tom, že se budete skrývat a odmítat mluvit s osobou, kterou tak hluboce obdivujete, nedostanete se ani na krok. Pak byste mohli svého jednání litovat. Jděte do toho a buďte tím milým, okouzlujícím já, o kterém víte, že jím můžete být, i kdybyste se měli chovat.

Práce

Dnes jste obzvláště nakloněni týmové práci, takže se pusťte do projektu, který jste chtěli založit, a pozvěte někoho z týmu, aby se k vám připojil. Zní to jako zábava, ale realita je taková, že byste se mohli příliš roztahovat, pokud nebudete mít podporu ostatních členů týmu.

Peníze

Vždycky se ti objeví záblesky geniality. Nepodceňujte něco, co se vám zdá jako běh na dlouhou trať, protože při dostatku času a přípravě to tak být nemusí. Špatnou zprávou je, že vaše každodenní zaměstnání může projít nevítanou změnou. Možná vás čeká nový šéf, změna odpovědnosti nebo dokonce snížení platu, protože vaše společnost se potýká s měnící se ekonomikou.

Zdraví

Jste velmi citliví, pokud jde o přátele a rodinu, a dnešní tranzity tuto citovou vazbu ještě prohlubují. Věnujte si každý den dostatek času na trochu pohybu a zdravé stravování, abyste byli připraveni "být tu" pro své nejbližší. Velmi špatně reagujete na situace, kdy jste příliš tlačeni k tomu, abyste věnovali čas těm, které máte rádi. Time management vám může pomoci získat to, co potřebujete v každém ohledu.

Přečtěte si také