Denní horoskop RAKA na 3. 9. 2022

Rak 3. 9. 2022

Umění a řemesla vás dnes mohou zajímat, Raku. I když se přikláníte spíše ke sportu, umělecké sklony jsou ve vás pravděpodobně velmi silné. Tvorba může přinášet bohaté uspokojení, a to jak v procesu, tak v hotovém výrobku. Dopřejte si příležitost prozkoumat tuto část svého já. Energie dnešního dne bude vašim schopnostem hodně napomáhat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Máte na výběr mezi prací a zábavou. Obě možnosti jsou dnes velmi dobře možné. Možná se právě nacházíte uprostřed virtuálního zasedání správní rady, ale nebudete se nudit ani minutu, protože hned na druhé straně obrazovky od vás hraje láska jeden ze svých kousků a vy si nemůžete pomoci, ale zcela vás to uchvátí. Možná teď pracujete, ale později si určitě budete hrát.

Práce

Tak moc se snažíte prosadit svůj názor, že odmítáte naslouchat jiným názorům. Jste blíže řešení, než si myslíte. Klíčem je najít podobnosti, nikoli rozdíly ve vašich pohledech.

Peníze

Máte zelenou k psaní dopisů, rozesílání balíčků a obecně k totální ofenzivě v obchodní komunikaci. Pokud chcete vydělat více peněz, změnit svou kariéru nebo dát ostatním vědět, že máte nové dovednosti, udělejte to. Máte veškerou podporu, kterou si můžete od vesmíru přát, abyste upoutali pozornost ostatních. Vydejte se tou nejlepší cestou vpřed.

Zdraví

Jste velmi citliví k osudu Země, která je na mnoha místech ničena. Podpořte svůj vnitřní klid uklidňující meditací (meditací může být i dlouhá procházka) nebo jemným cvičením. Pokud se cítíte náchylní k nemocem, používejte preventivně bylinné prostředky, jako je zlatobýl, echinacea a astragalus, které snadno najdete v místním obchodě se zdravou výživou. Pro zklidnění epifýzy, nejlépe naladěného psychického orgánu našeho těla, se doporučuje plod papáji.

Přečtěte si také