Denní horoskop RAKA na 30. 3. 2023

Rak 30. 3. 2023

Pokud nejste v romantickém vztahu, může vám pochůzka, procházka nebo jiný výlet do okolí přinést do života novou zajímavou osobu. Toto setkání může, ale nemusí vést k něčemu trvalému, Raku, ale i tak si ho užijete! Jste-li v současné době zadaní, může náhodná vycházka s partnerem vyústit v důvěrné rozhovory, které vás oba sblíží.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální konfigurace vás inspiruje k novým zkušenostem, pokud jde o vaše vztahy. Pokud jste se nedávno dostali z obtížného období, nebudete se chtít do ničeho příliš rychle vracet a rozhodně nechcete být přistiženi při odskoku. Nové přátelství vás však může právě svádět k tomu, abyste prozkoumali, kde jste v minulosti možná udělali chybu.

Práce

Cítíte se mnohem stabilnější než obvykle. Buďte sebevědomí. Rozhodně k tomu máte všechny důvody. Odvedli jste velký kus práce, která vám vynesla velký respekt. Nyní je čas na to, abyste z toho vytěžili peníze. Buďte hrdí na to, čeho jste dosáhli.

Peníze

Ve vašem pracovním životě se toho děje tolik, že se možná budete muset chránit před tím, abyste se stali zaneprázdněnými nebo zahlcenými. Přesto se vám naskýtají možnosti, jak si vybudovat vlastní malé impérium. Váš vliv se rozšiřuje v rámci skupin, a proto se ujistěte, že vaše poselství je vybroušené a připravené. Peníze následují, když jste věrní tomu, kdo jste a co chcete říct.

Zdraví

Zdá se, že na to jdete pomalu a rozvážně, ale někdy ve vás vzplane vášnivá nálada, která překvapí vaše okolí. Často zažíváte náhlé přívaly energie nebo změny nálady, ale málokdy je dáváte najevo okolnímu světu. Tuto tendenci by mohla ztělesňovat vaše pleť. V jednu chvíli je všechno v pořádku, v další minutě se vám objevila vyrážka nebo se přes noc objevil pupínek! Tyto výkyvy jsou způsobeny vnitřní intenzitou, kterou nejlépe zvládnete pitím velkého množství vody.

Přečtěte si také