Denní horoskop RAKA na 30. 4. 2023

Rak 30. 4. 2023

Raci, máte bystrou a zvídavou mysl. Dnes ji pravděpodobně dobře využijete při zkoumání některých tajemných oblastí. Je pravděpodobné, že vaše hlavní oblast zájmu je vědecká. Zjistíte, že pokud se připojíte k internetu, bude váš výzkum obzvláště plodný. Zkuste se napojit na univerzitní stránky, abyste získali informace skutečně na vysoké úrovni.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná se vám nebude chtít jít ven a bavit se, zvláště při současné astrální konfiguraci. Svým způsobem vám může prospět, že strávíte nějaký čas o samotě a budete se věnovat všem praktickým věcem, které jste dosud neměli možnost stihnout. Bylo by také užitečné zamyslet se nad tím, co chcete, aby se stalo v budoucnosti.

Práce

I když nejste v práci, lidé, kteří s vámi souvisejí, se vás pravděpodobně budou snažit kontaktovat. Možná budete chtít nechat telefon vypnutý. Neodpovídejte na e-maily související s prací. Udělejte si čas na sebe a užijte si den.

Peníze

Aktivita v oblasti domě dědictví a dluhů v tomto týdnu ukazuje, že je možné, že se nyní ocitnete na straně příjemce jednoho nebo druhého. Jedno samozřejmě nemůžete ovlivnit. Pokud však zjistíte, že potřebujete vložit více energie do plánu splácení dluhů, vesmír vám může pomoci získat v této oblasti větší zodpovědnost. Usmívejte se. Je to stále lepší a lepší.

Zdraví

V souvislosti s planetárním uspořádáním máte tendenci zaměřit se na sebe, ale snažte se nebýt příliš kritičtí. Dnešní energie se zaměří na vaše tělo, a ať už jste ve svém fitness plánu kdekoli, zkuste se na sebe podívat laskavým pohledem. Bez ohledu na to, kolik je vám let, byste se sebou měli začít mluvit hlasem dobré matky  povzbuzujícím, zaměřeným na pozitivní věci a především schvalujícím. Nepodléhejte negativnímu myšlení, ale naopak se věnujte pozitivním činům!

Přečtěte si také