Denní horoskop RAKA na 31. 7. 2022

Rak 31. 7. 2022

Věci, které se na vás valí ze všech stran, vás nutí k tomu, abyste udělali krok, Raku. Nenechte se tlačit do něčeho, co nechcete. Nervózní neklid vás může nutit jednat. Nenechte se komandovat druhými lidmi. Zajistěte si svou pozici a buďte silní. Snažte se nenechat se zlákat do situací, o kterých víte, že pro vás nebudou dobré.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes je čas na konstruktivní rozhovor. Promluvte si o tom, k čemu jste se už nějakou dobu chystali. I když jste možná toto téma stále odkládali, pokud se vám podaří překonat počáteční vlnu strachu, postupně získáte důvěru a vše se může jen zlepšit. Pokud si chcete užívat společnost toho druhého, pak nechte začít proces opravdového porozumění.

Práce

Dejte dnes průchod své agresivní stránce. Někdo na pracovišti vás může rozzlobit a vy můžete být v pokušení tyto pocity v sobě dusit. Nedělejte to. Dejte jim volný průchod. Bojujte. Máte svůj názor, který je třeba vyslechnout a respektovat.

Peníze

V tomto týdnu máte aspekty, které ovlivňují váš osobní projev. Můžete se inspirovat styly z minulosti nebo jen způsobem, jakým jste o sobě dříve přemýšleli, když zvažujete, jak změnit svůj přístup. Kosmos vám pomůže přinést více v krátkodobém horizontu a zvážit, jak byste mohli přidat další zdroje příjmů.

Zdraví

Pohyb planet každého trochu vyvede z rovnováhy a pro vás to obvykle znamená, že se vrátíte k chování, které vám osobně zrovna neprospívá. To znamená, že při snaze udělat správnou věc možná pro stromy neuvidíte les. Všímat si každé snahy znamená prožít dny tak, že budete dělat něco pečujícího pro své tělo: pijte hodně pitné vody, jezte dostatek čerstvých produktů a pestrou stravu, která střídá zdroje bílkovin: maso, ryby a luštěniny.

Přečtěte si také