Denní horoskop RAKA na 4. 4. 2023

Rak 4. 4. 2023

Zkuste se dnes naladit na lehčí notu, Raku. To se možná snáze řekne, než udělá. Jste mostem, který spojuje ostrov s pobřežím. Voda stoupá a ostrov bude brzy zcela zatopen. Lidé se k vám snaží dostat. Dávejte si pozor, aby se situace nestala otázkou sebeobětování. Most se může pod tak velkou vahou a tlakem prohnout nebo dokonce zlomit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ačkoli to nemusí být čas převládající vášně, je to přesto velmi pozitivní příležitost, jak někoho lépe poznat. Planetární konjunkce naznačuje, že ačkoli jste možná měli určité představy, a dokonce i fantazie o tom, jaký by mohl být – představovali jste si jeho skryté talenty a slabosti – nic se nevyrovná realitě této neobvyklé osoby. Čeká vás opravdový zážitek.

Práce

Vaše instinkty jsou správné, pokud jde o lidi ve vašem okolí. Během virtuálního nebo osobního setkání dokážete okamžitě odhadnout, jak na tom lidé jsou. Pracujte s energií dne, nikoli proti ní. Neznepřátelujte si ty, kteří jsou již skleslí.

Peníze

Ve vašem pracovním životě se toho děje tolik, že se možná budete muset chránit před tím, abyste se stali zahlcenými. Přesto se vám naskýtají možnosti, jak si vybudovat vlastní malé impérium. Váš vliv se rozšiřuje v rámci skupin, a proto se ujistěte, že vaše poselství je vybroušené a připravené. Peníze následují, když jste věrní tomu, kdo jste a co chcete říct.

Zdraví

Chůze je pravděpodobně nejvíce podceňovaným cvičením, protože nevyžaduje velkou námahu a lidé ji dělají každý den. Ale jak moc ji vlastně děláte? Chodíte pěšky, místo abyste jezdili autobusem, kdykoli je to možné? Myslíte si, že 8 až 10 bloků je na chůzi příliš daleko? Chůze má závažné zdravotní přínosy: tonizuje celé tělo, zároveň můžete provádět hluboká dechová cvičení a tělo se při chůzi přirozeně vyrovnává s rovnými zády a vystrčeným hrudníkem.

Přečtěte si také