Denní horoskop RAKA na 5. 1. 2023

Rak 5. 1. 2023

Raci, dnes by se vám mohlo nečekaně poštěstit – stane se něco, co byste nečekali ani za sto let. Mohlo by se to zdát jako splněný sen, ale zároveň by to mohlo nějakým způsobem narušit váš život. Možná se ocitnete před volbou: jít do toho a změnit celý svůj způsob života, nebo to nechat plavat a riskovat, že se další skvělá příležitost už nikdy neobjeví. Kdo říkal, že život je snadný? Přemýšlejte o tom!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planetární konjunkce přidává do obvykle velmi sladké směsi jen trochu koření. Ačkoli by vás nikdo nikdy neobvinil z manipulace, máte tendenci dosáhnout toho, co chcete, tím, že v druhých vyvoláte pocit viny, takže vám to stejně dají. Ale dnes to ani nebudete muset dělat, protože z romantického hlediska se můžete rovnou vrhnout do toho, co chcete, a říct si o to, co chcete.

Práce

Vaše schopnost přizpůsobit se situacím a lidem bude dnes nesmírně cenná. Většina lidí bude v patové situaci, ale vy se dokážete volně pohybovat mezi mnoha lidmi a mnoha různými nápady. Oceňte a využijte tento úžasný dar.

Peníze

Tento týden jste přímo v centru dění. Musíte zpomalit utrácení a přemýšlet o tom, jak se zbavit dluhů. Splatit to, co dlužíte, nemusí být snadné, ale vyplatí se to. Vaši blízcí na vás spoléhají. Vaše společná budoucnost může záviset na krocích, které nyní učiníte.

Zdraví

Dnešní energie v nás může vyvolat pocit osamělosti a deprese. Strach, že nedokážeme dosáhnout toho, co potřebujeme, roste, když jsme izolovaní. Pokud jste v dobré finanční situaci a můžete si najmout osobního trenéra – třeba i na krátkou dobu  může vám prospět zkušenost sdílení břemene při získávání lepší kondice. Právě díky pokračujícímu vztahu s ostatními se nám podaří projít tunelem a vyjít na druhé straně, odkud je nádherný výhled. Věřte nám!

Přečtěte si také