Denní horoskop RAKA na 5. 3. 2023

Rak 5. 3. 2023

Příležitosti k novému partnerství týkající se vašeho osobního projektu by k vám mohly přijít z velké dálky, Raku. Smlouvy, dohody a další právní záležitosti vám svědčí, ale jejich pochopení by mohlo vyžadovat soustředění. Čtěte drobné písmo, abyste se dozvěděli co nejvíce. Ať už se stane cokoli, váš život by se měl rozhodně nenápadně, ale pozitivně změnit. Přijměte změnu!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální konfigurace znamená, že strávíte spoustu času přemýšlením o výhodách a nevýhodách zapojení se do určitého vztahu. Budete o něm meditovat z jednoho úhlu pohledu, možná vytáhnete tarotové karty a provedete výklad, a pak se nad tím vším zamyslíte z jiného úhlu pohledu. Přesto zjistíte, zda vám chutná, až když se zakousnete do ovoce.

Práce

Informace, které obdržíte, nemusí být příliš povzbudivé. Nezabývejte se jimi. Komentáře berte s rezervou. Něčí nevhodná poznámka není něco, kvůli čemu byste měli ztrácet spánek. Tato osoba neví, o čem mluví.

Peníze

Čeká vás období transformace. Ve vašem sektoru kariéry a autorit se toho nyní tolik mění, že vám možná nezbude mnoho času pro sebe. Prosazujte své potřeby při vyjednávání o platu i v každodenních pracovních záležitostech. Nyní stoupáte v hodnosti a možná zjistíte, že dodatečné břemeno zodpovědnosti je někdy slyšet. Měníte se však k lepšímu.

Zdraví

Věnujte dnes zvláštní pozornost citovým potřebám  svým i někoho, koho milujete. Díky současné astrální energii se naše záměry potěšit a pečovat o ty, které milujeme, mohou snadno minout účinkem. Už jste někdy zařadili třetí rychlostní stupeň, když jste chtěli jet na jedničku? Vzpomínáte si, co se stalo? Nebraňte si otevřít srdce, ale ujistěte se, že vaše srdce vychází z vašich úst přesně tak, jak máte v úmyslu. Někdy naše nejsladší myšlenky spadnou do hořčice na cestě k uším někoho jiného.

Přečtěte si také