Denní horoskop RAKA na 5. 5. 2023

Rak 5. 5. 2023

Dnes byste mohli dostat několik podivných telefonátů, Raci. Mohlo by dojít k několika zavěšením, volání špatným číslům nebo k tomu, že přátelé zapomenou, proč volali. Komunikace pravděpodobně neproběhne hladce, takže se možná budete muset snažit volit správná slova, zacházet do co největších podrobností a ptát se, zda vám bylo rozuměno. V opačném případě by se věci mohly zkomplikovat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální konfigurace vás vybízí k tomu, abyste si ujasnili své pocity, i když je pro vás někdy obtížné o nich mluvit, protože se ve vás skrývají velmi hluboko. V současné době je váš partner (současný nebo budoucí) zmaten některými vašimi projevy, zejména když se zdá, že se stahujete do sebe a poměrně mlčíte. Musíte ho jen ujistit, že je to způsob, jakým se regenerujete.

Práce

Něčí nabídka je dobrá pouze tehdy, pokud je schopen ji skutečně splnit. Jste ochotni někomu věřit, protože věřit chcete, ale to nestačí. Místo toho potřebujete konkrétní důkaz, že to ten člověk dotáhne do konce.

Peníze

Nepodceňujte něco, co se vám zdá jako běh na dlouhou trať, protože při dostatku času a přípravě to tak být nemusí. Špatnou zprávou je, že vaše každodenní zaměstnání může projít nevítanou změnou. Možná vás čeká nový šéf, změna odpovědnosti nebo dokonce snížení platu, protože vaše společnost se potýká s měnící se ekonomikou.

Zdraví

Tento týden klademe důraz na cvičení. Díky postavení planet je ve vzduchu mnoho psychických informací, které vám pomohou na cestě k vrcholu hory, a nejlépe se k nim dostanete s prázdnou myslí. Berte svůj cvičební režim vážně a dopřejte si dostatek odpočinku, abyste mohli čelit výzvám, které vás mohou od cvičení odradit. Nedovolte, aby cokoli přehodilo priority, které jste si tento týden stanovili.

Přečtěte si také