Denní horoskop RAKA na 6. 5. 2022

Rak 6. 5. 2022

Romantický partner vám může navrhnout společný výlet, Raci, třeba na místo, které jste toužili vidět. Je to možné, ale nyní váš přítel tuto myšlenku pouze nakopává. Pokud se vám nápad líbí, nereagujte nyní příliš nadšeně, jinak by se váš přítel mohl ustoupit. Vlastně o tom vůbec moc nemluvte. Poslouchejte a souhlasně přikyvujte!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní zvláštní planetární energie vám dodá odvahu jít a promluvit si s někým, koho jste zpovzdálí obdivovali. Budete však muset být otevřenější a přímočařejší, pokud doufáte, že se s nimi sblížíte, protože to není typ člověka, který by si všiml, že se tiše vznášíte v pozadí a snažíte se na sebe upoutat pozornost ještě vychytralejšími způsoby.

Práce

V následujících týdnech bude pro vás mimořádně důležité, abyste byli vnímaví a uvědomovali si potřeby lidí kolem sebe. Pokud budete stále myslet jen na sebe, dostanete se do větších problémů než obvykle. Jste na pokraji něčeho velkého. Nepokažte to.

Peníze

Nepodceňujte něco, co se vám zdá jako běh na dlouhou trať, protože při dostatku času a přípravě to tak být nemusí. Špatnou zprávou je, že vaše každodenní zaměstnání může projít nevítanou změnou. Možná vás čeká nový šéf, změna odpovědnosti nebo dokonce snížení platu, protože vaše společnost se potýká s měnící se ekonomikou.

Zdraví

V následujících dnech se udržujte na zemi chůzí, běháním, jógou  jakoukoli formou cvičení, při které se pohybujete na zemi! Vysoká emoční energie, kterou přináší dnešní složení planet, může způsobit, že se v blízkosti přátel nebo blízkých osob budete cítit nedůtklivě a lehce nesví. Udržujte se v mírném odstupu prostřednictvím pravidelného cvičení. Zdravé zaměření na váš vnitřní život pomůže překlenout propast mezi vaší citlivou náladou a realitou.

Přečtěte si také