Denní horoskop RAKA na 6. 6. 2023

Rak 6. 6. 2023

Jste-li v současné době v milostném vztahu, můžete očekávat, že se váš vztah posune na další úroveň závazku. S partnerem se můžete dohodnout na monogamním vztahu, zasnoubit se nebo stanovit datum svatby. Pokud jste manželé, možná se rozhodnete mít dítě. Pokud nejste zadaní, očekávejte, že brzy někoho zaujmete. Jste připraveni a vhodní partneři rozhodně registrují vaši dostupnost.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální energie je úžasná pro vytvoření skutečně vřelé osobnosti. Váš milostný život by se mohl ubírat zcela novým a vzrušujícím směrem, především proto, že se cítíte připraveni na změnu, co se týče partnerů, které jste měli tendenci přitahovat v minulosti. Nemusí jít o okamžitou vášeň, ale rozhodně to nebude trvat příliš dlouho.

Práce

Dnes budete slovně zápasit s někým, kdo má plnou pusu řečí a možná vůbec nemá jasno ve faktech. V takové situaci neztrácejte klid. Držte se toho, co víte, že je pravda, a věřte si.

Peníze

Tento týden se nacházíte v centru dění, protože aspekty ovlivňují vaše peníze a hodnoty. Jste nuceni věnovat se určité oblasti svého života, která byla příliš dlouho ponechána bez pozornosti. Věnujte se více tomu, jak vyděláváte peníze a kolik chcete v budoucnu vydělávat.

Zdraví

Možná máte pocit, že přátelství je v životě nejdůležitější, a pokud je to pravda, musíte si dávat velký pozor na to, kdo jsou vaši přátelé. Komunikaci velmi prospěje, když si své myšlenky necháte pro sebe, dokud nebudete připraveni je vyslovit. Zkuste se zamyslet nad svými vztahovými problémy, zatímco zvedáte činky nebo cvičíte, a soustřeďte se při tom na to, co chcete někomu skutečně říci. Pravda si najde cestu na povrch.

Přečtěte si také