Denní horoskop RAKA na 6. 7. 2022

Rak 6. 7. 2022

Rozpalte se dnes, Raku, a nechte svého ducha létat. Máte spoustu munice, která vás povzbuzuje k tomu, abyste převzali velení. Nechte svého dobrodružného ducha putovat, kam se mu zlíbí. Komunikace s blízkými bude jasná. Můžete očekávat, že všechna společenská setkání proběhnou hladce. Budete hitem každého večírku.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné planetární energie mohou znamenat, že se cítíte více než kdy jindy odhodlaní zjistit, co k vám kdo cítí. Pokud nejste v milostném vztahu, ale děláte pokroky mílovými kroky, pak si přirozeně přejete vědět, co vás čeká dál. Možná je čas na nějaký hlubší rozhovor o tom, co oba cítíte k hlubšímu závazku.

Práce

Váš přístup na začátku dne určuje, jak se k vám budou ostatní chovat po zbytek dne. Nedávejte ostatním lidem důvod, aby vás neměli rádi nebo se k vám chovali neuctivě. Zasloužíte si, aby se k vám chovali jako k nejlepším, protože nejlepší jste.

Peníze

Vzhledem k tomu, že tento týden ovlivňuje váš peněžní dům tolik planet, můžete být v pokušení utéct a schovat se. Vesmír se však soustředí na váš dům peněz a hodnot, a proto se po vás chce, abyste byli zodpovědnější za to, jak vyděláváte peníze. Rovněž jste vyzýváni, abyste byli mnohem sdílnější, pokud jde o vaše peníze.

Zdraví

Dnešní den je především o reformě. Cokoli lze zlepšit, je vaše duše přímo na místě. Konečně se chcete začít více soustředit na svou pohodu. Jste známí tím, že se soustředíte na větší dobro, zatímco někdy hrubě ignorujete to osobní, to tady doma, člověka, který se na vás dívá v zrcadle. Chápete, kam to směřuje? Přestaňte zachraňovat svět a pořádně si zacvičte. A věnujte pozornost tomu, co se vám vaše tělo snaží říct.

Přečtěte si také