Denní horoskop RAKA na 6. 8. 2022

Rak 6. 8. 2022

Dnešní energie vás nutí přehodnotit všechny oblasti vašeho života, Raku. Pokud pro vás vaše práce není takovou výzvou, jakou si myslíte, že by měla být, možná je čas na změnu. Trik pro vás bude spočívat v tom, že přijdete na to, co chcete dělat. Máte obrovské tvůrčí schopnosti. Pokud tyto schopnosti nevyužíváte, proč nezkusit kariéru, která by vám umožnila je dále rozvíjet?

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud chcete skutečně objevit ten zvláštní dar, který se skrývá ve vašem současném vztahu, musíte také znát tajemství, jak ho rozbalit. Nejste si jisti, zda z něj máte strhnout celý papír, nebo jej rozbalit pomaleji a začít opatrným rozvazováním mašle. Ať tak, či onak, čím déle ho necháte zabalený, tím více toho budete litovat.

Práce

Zapište si své geniální nápady dříve, než opustí vaši hlavu. Možná by nebylo špatné mít vždy po ruce blok a tužku. Vaše pronikavé myšlenky jsou vám k ničemu, pokud si je nezapamatujete.

Peníze

Aktivita v oblasti výdělku ztěžuje vydělávání peněz, na které jste zvyklí. Vesmír omezuje vaše příležitosti a peníze, které z nich můžete získat, ale příliš se tím netrapte. Jsou to vaše sociální sítě, které vás vytáhnou z případných problémů tím, že vám doporučí nové klienty, upozorní vás na nové zakázky a půjčí vám peníze.

Zdraví

Vaše tendence souhlasit s tím, co dělají ostatní, ve vás někdy může vyvolat dojem, že to, co je dobré pro skupinu, je dobré i pro vás – a to prostě není pravda. Každý z nás má svůj individuální recept na zdraví a je na každém z nás, abychom ho objevili a důsledně se jím řídili. Naplánujte si na tento týden několik jídel, která si připravíte doma. Možná budete chtít přizvat ostatní, aby se k vám připojili, ale v hloubi duše vězte, že to děláte pro sebe.

Přečtěte si také