Denní horoskop RAKA na 7. 5. 2023

Rak 7. 5. 2023

Návštěva místního muzea nebo umělecké galerie vás může dojmout k slzám, Raku. Najednou si uvědomíte všechnu tu krásu kolem sebe a budete inspirováni k vytvoření vlastních originálních děl. Máte silné tvůrčí sklony, tak proč nezkusit, kam až vás váš talent zavede? Pokud je to možné, stravte večer obklopeni svými blízkými.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Lidé se nedozvědí, jak se cítíte, pokud jim to neřeknete. Pokud trváte na mlčení, mohou se jen dohadovat a mohou se mýlit. Dnešní nebeská atmosféra vás vybízí k tomu, abyste se vřele a otevřeně ozvali. Řekněte osobě, která je pro vás výjimečná, že vám na ní záleží. Nezakrývejte své emoce neurčitým a matoucím jazykem, mluvte jistě.

Práce

Možná se držíte určitého konceptu, práce nebo praxe jen proto, že se to někomu líbí nebo v to věří. Nedovolte, aby za vás přemýšleli jiní lidé. Co může být dobré pro jiné lidi, nemusí být nutně dobré pro vás.

Peníze

Nepodceňujte něco, co se vám zdá jako běh na dlouhou trať, protože při dostatku času a přípravě to tak být nemusí. Špatnou zprávou je, že vaše každodenní zaměstnání může projít nevítanou změnou. Možná vás čeká nový šéf, změna odpovědnosti nebo dokonce snížení platu, protože vaše společnost se potýká s měnící se ekonomikou.

Zdraví

Někdy se s citovým rozrušením vyrovnáváte tak, že ho držíte hodně pod pokličkou a nedáte ostatním najevo, co cítíte. Jako byste se báli, že se věci jenom zhorší, když dáte ostatním najevo, jak vám teď opravdu je. Tento přístup vychází z vašeho pudu sebezáchovy a někdy vám může způsobit zbytečné utrpení. Chcete-li tuto tendenci obejít, jděte si zacvičit, když se cítíte sklesle. Pokud se po něm stále cítíte špatně, klidně se vypovídejte kamarádovi.

Přečtěte si také