Denní horoskop RAKA na 7. 6. 2023

Rak 7. 6. 2023

Dobrou taktikou pro dnešní den je přeměnit své obavy na motivaci k pozitivním činům. Máte k dispozici velké množství energie, Raku. Neplýtvejte jí. Uvědomte si, že jde o jednu ze situací, kdy sebemenší poznámka nebo urážka může spustit řetězovou reakci dezinformací. Lidé jsou emocionálně nabití, a tak si dávejte pozor, kam šlapete.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální konfigurace vám dává příležitost najít tolik potřebný zdroj odvahy. Jediným problémem je, že můžete být v pokušení to přehnat. Pokud jste si psali s někým, s kým jste se ještě neměli možnost osobně setkat, ale velmi byste si to přáli, pak mu musíte dát najevo, jak se cítíte. Buďte odvážní, ale ne blázniví.

Práce

Spěch lidí kolem vás může způsobit, že se budete cítit nějakým způsobem uspěchaní. Neběhejte, abyste ostatní dohonili, jinak se vám může stát, že padnete na hubu. Jděte svým vlastním tempem, místo abyste se nechali strhnout šílenstvím, které vytvářejí ostatní.

Peníze

Aktivita ve vašem sektoru skupin a politiků vás vybízí, abyste se přestali schovávat za e-maily a textové zprávy a vyřizovali obchodní záležitosti. Telefon je někdy fajn, ale aby si vás někdo zapamatoval, je lepší přitlačit na pilu. Setkání s novými klienty ve společenském prostředí může vést k rychlejšímu prodeji, zatímco setkání se stávajícími kolegy může budovat týmovou spolupráci. Možná máte pocit, že jste nějak pozadu, ale jste přesně tam, kde potřebujete být.

Zdraví

Vaše hra je založena na velkém porozumění pro ostatní. S dnešním aspektem ve hře budete schopni ještě lépe vidět, co cítí druzí. Jednou z vašich slabin však je, že nevíte jasně, co cítíte vy. Může to znít zvláštně, ale zkuste si s někým promluvit o svých vlastních emocích a zjistíte, že bota tak docela nesedí na druhou nohu. Jedním ze způsobů, jak začít pronikat do svých skrytých pocitů: veďte si snový deník.

Přečtěte si také