Denní horoskop RAKA na 8. 2. 2023

Rak 8. 2. 2023

Lehká cesta vás dnes nebude ani v nejmenším lákat, Raci. To v žádném případě neznamená, že byste tento přístup obvykle upřednostňovali, ale dá se říct, že čas od času je v pokušení každý. Pro vás to však neplatí, neboť planetární aspekty vám dodávají sílu podniknout všechny potřebné kroky, ať už jsou jakkoli zdlouhavé. Pokud se vás partner bude snažit přesvědčit o opaku, stůjte si za svým.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebeská konjunkce vás může povzbudit k tomu, abyste vymysleli nápaditější způsoby trávení času se svým partnerem (současným nebo budoucím), než jaké obvykle používáte. Nebojte se, že si o vás bude myslet, že jste nějaký podivín, buďte prostě otevření a upřímní a řekněte, že byste rádi dělali to a to nebo šli na určité místo. Místo aby vás kritizovali, vás budou chválit.

Práce

Úsměv na tváři pomůže rozveselit ostatní a vytvořit skvělé pracovní prostředí pro všechny. Lidé budou mít celkově dobrou náladu. Lichotky se vám budou líbit mnohem více než kritika, takže si negativní myšlenky nechte pro sebe.

Peníze

Díky šťastnému aspektu, který ovlivňuje váš sektor institucí, se těšíte z plodů své práce v kariéře. Ačkoli se vám může zdát, že se v tomto sektoru věci zpomalují, je vám dopřáno krátké období, kdy můžete spočinout na vavřínech. Možná zjistíte, že obchodování s většími hráči se pro vás najednou stává možností. Na tento úkol více než stačíte. Věřte si!

Zdraví

Díky dnešnímu uspořádání planet se tento týden cítíte, když ne nejlépe, tak alespoň velmi živě! S vědomím, že jste živá a emotivní duše, můžete být spokojeni. Abyste si udrželi fyzické i emocionální zdraví, nešetřete tento týden fyzickým cvičením. Dejte přednost cvičení, které vás oživí, ať už je to chůze, běh, zvedání činek nebo třeba práce na zahradě. Cokoli, co vám rozproudí krev, má nejvyšší prioritu.

Přečtěte si také