Denní horoskop RAKA na 8. 6. 2023

Rak 8. 6. 2023

Dnes si budete chránit svůj pocit prostoru a soukromí, Raku. Možná budete nuceni uzavřít nějakou spolupráci s bezohlednými lidmi. Budou ve vás vyvolávat pocit, že narušují vaše území. Nevědí však, že jste na to připraveni. Teď není vhodná doba na to, aby vás lidé obtěžovali.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Není možné, abyste se k dané věci vyjadřovali nenápadně, zejména s ohledem na dnešní aspekty. Možná jste se snažili co nejjemněji přiblížit milované osobě určitou záležitost, ale najednou jste si mohli uvědomit, že pokud to nevyhláskujete dvacetimetrovými písmeny, prostě to nepochopí. Buďte odvážní.

Práce

Necítíte se dnes v souladu s prací a možná si kladete otázku, zda máte skutečně dělat práci, kterou děláte. Nedělejte žádná unáhlená rozhodnutí. Dnešek pro vás může být slabým obdobím, ale to není důvod, abyste hodili ručník do ringu.

Peníze

Aktivita ve vašem sektoru skupin a politiků vás vybízí, abyste se přestali schovávat za e-maily a textové zprávy a vyřizovali obchodní záležitosti. Telefon je někdy fajn, ale aby si vás někdo zapamatoval, je lepší přitlačit na pilu. Setkání s novými klienty ve společenském prostředí může vést k rychlejšímu prodeji, zatímco setkání se stávajícími kolegy může budovat týmovou spolupráci. Možná máte pocit, že jste pozadu, ale jste přesně tam, kde potřebujete být.

Zdraví

Pokud je vaše sebedůvěra spojena se souhlasem druhých, můžete se ocitnout v kruhu závislosti a přílišná závislost na reakcích druhých může vést k frustraci. Samozřejmě je zde tenká hranice, ale chybujte na straně zdravého sebevědomí. Dobré zacházení se sebou samým je způsob, jak toho dosáhnout. Dbejte na dostatek pohybu, zdravou a chutnou stravu a především na odpočinek. Pokud máte problémy se spánkem, uvařte si před spaním heřmánkový čaj, který vám pomůže se uvolnit.

Přečtěte si také