Denní horoskop RAKA na 9. 1. 2023

Rak 9. 1. 2023

Blízký přítel nebo milostný partner se může cítit trochu smutně, Raku, a proto by vám mohl zavolat a chtít se vyplakat na soucitném rameni. Tímto způsobem budete této osobě velmi nápomocni, ale nenechte se přítelem rozptylovat od jiných věcí, které potřebujete udělat. Možná máte nějaké pochůzky, lidi, které musíte navštívit, úkoly, o které se musíte postarat. Dejte svému příteli tolik času, kolik považujete za vhodné, a pak se omluvte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Bez ohledu na to, jak moc se snažíte zadržet hloubku svých pocitů, možná se dnes nedokážete zdržet toho, abyste něco neřekli. Nebeské vlivy naznačují, že své emoce nebudete schopni skrýt za sladkou a veselou fasádu. Při této příležitosti bude lepší, když si promluvíte se svým partnerem (současným nebo budoucím), protože to pročistí vzduch a povede k tolik potřebné změně.

Práce

Ujistěte se, že ve své práci máte prvky, kterým skutečně věříte. Pokud nejste duševně a duchovně oddáni tomu, co děláte, proč to děláte? Kvůli penězům? Věřte, že si můžete vydělat peníze tím, že budete dělat něco, co vás baví.

Peníze

Tento týden jste přímo v centru dění. Musíte zpomalit utrácení a přemýšlet o tom, jak se zbavit dluhů. Splatit to, co dlužíte, nemusí být snadné, ale vyplatí se to. Vaši blízcí na vás spoléhají. Vaše společná budoucnost může záviset na krocích, které nyní učiníte.

Zdraví

Dnešní aspekty vytvářejí užitečnou energii. Využijte tuto energii k získání toho, co potřebujete, a mějte to rádi. Může to být fyzické, emocionální nebo dost možná sexuální – a vy budete mít uspokojení z vědomí, že jste jediným poskytovatelem své duše. Tento aspekt je především o uspokojení a vědomí, že máte vše pod kontrolou. Přiznání této energie způsobí, že ve vás poroste, takže důrazně doporučujeme, abyste se vydali ven a s chutí cvičili: běhali, chodili na túry, jezdili na kole atd.

Přečtěte si také