Denní horoskop RAKA na 9. 5. 2022

Rak 9. 5. 2022

Pamatujte, že existuje laskavá síla, která vás miluje, Raku. Ať se děje cokoli, vždycky se najde rameno, na kterém se můžete vyplakat, i když to není rameno hmatatelné. Ani v těch nejtemnějších chvílích nejste nikdy sami. Nechť vás toto vědomí provází celým dnem. Nebojte se o něj podělit s ostatními, kteří vypadají, že by potřebovali povzbudit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud budete tvrdošíjně trvat na určitých zásadách, které jsou již možná prošlé, jen tím svého miláčka naštvete a rozčílíte. Planetární energie vás vybízejí, abyste byli mnohem liberálnější a dbali rad svého milostného zájmu, který má v tomto případě pravdu. Pokud tak neučiníte, může se stát, že vás určité události stejně donutí ke změně.

Práce

Den pro vás začíná velmi pozitivně. Máte nad sebou větší kontrolu, než si myslíte. Máte větší moc, než si myslíte. Ostatní lidé s vámi rádi spolupracují a celkově je prostředí kolem vás zdravé pro všechny.

Peníze

Nepodceňujte něco, co se vám zdá jako běh na dlouhou trať, protože při dostatku času a přípravě to tak být nemusí. Špatnou zprávou je, že vaše každodenní zaměstnání může projít nevítanou změnou. Možná vás čeká nový šéf, změna odpovědnosti nebo dokonce snížení platu, protože vaše společnost se potýká s měnící se ekonomikou.

Zdraví

Dnešní planetární konfigurace naplní vaše srdce úctou k tomu, co je správné, ať už to pro vás znamená cokoli. Tento pocit si užíváte a nejlépe si ho vychutnáte v soukromí. Nesnažte se vnucovat ostatním něco z toho, co cítíte, prostřednictvím sdílení, protože by to mohlo zůstat ignorováno nebo nedoceněno, což by jen ubralo na tom, co cítíte. Během této krásné konjunkce se obraťte k přírodě nebo ke svým nejdůvěrnějším vztahům, se kterými si můžete užívat.

Přečtěte si také