Denní horoskop RAKA na 9. 6. 2022

Rak 9. 6. 2022

Život se může zdát jako skvělá jízda vlakem, Raku. Máte své vlastní malé kupé, které se snažíte udržet v pohodlí a pořádku. Společnost, kterou si děláte, je důležitá, stejně jako vaše blízkost k vozu s jídlem. Dávejte si pozor, abyste se do svého malého světa nezabředli natolik, že byste zanedbávali pozornost, kam vlak směřuje.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné astrální prostředí může znamenat, že si pletete, co vám někdo blízký říká nebo se vám snaží sdělit. Pokud jste schopni být venku, nepředpokládejte hned, že jen proto, že s vámi určitá velmi žádoucí osoba mluví, usmívá se, přikyvuje a zjevně se o vás velmi vážně zajímá, že s vámi chce v důsledku toho chodit. Počkejte, než uděláte nějaké trapné závěry.

Práce

Během dnešní práce se pravděpodobně setkáte s tvrdou obranou. Střílíte na branku, ale rozhodčí píská faul. Místo abyste ztráceli fanoušky tím, že na hřišti ztropíte scénu, v klidu si zkontrolujte pravidla a držte se jich.

Peníze

Aktivita ve vašem domě skupin a politiků vás vybízí, abyste se přestali schovávat za e-maily a textové zprávy a vyřizovali obchodní záležitosti. Telefon je někdy fajn, ale aby si vás někdo zapamatoval, je lepší přitlačit na pilu. Setkání s novými klienty ve společenském prostředí může vést k rychlejšímu prodeji, zatímco setkání se stávajícími kolegy může budovat týmovou spolupráci. Možná máte pocit, že jste nějak pozadu, ale jste přesně tam, kde potřebujete být.

Zdraví

Máte odhodlání a vytrvalost uspět ve všem, co podniknete. Nedovolte, aby vás ovládl vnitřní strach. Dnešní planetární konfigurace vás vyzývá, abyste se podívali na své potřeby a posoudili, zda jsou respektovány v rozvrhu, který dodržujete. Máte v lednici a ve skříních zdravé potraviny? Jste schopni důsledně cvičit a dobře se vyspat? Vaše zdravotní potřeby určují denní rozvrh, který byste měli dodržovat.

Přečtěte si také