Denní horoskop RAKA na 9. 7. 2022

Rak 9. 7. 2022

Někdy je pro vás těžké něčemu uvěřit, pokud to nevidíte na vlastní oči, Raku. Nicméně období, ve kterém se nyní nacházíte, vás může tlačit k tomu, abyste se pokusili pochopit některé záhady na základě víry. Ačkoli pravděpodobně nepatříte k těm, kteří by to dělali příliš často, možná pociťujete nějaký mystický impuls, který vás nutí přemýšlet o povaze vaší víry.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud jste si dělali naděje na společenský výlet nebo rande, budete je muset výrazně omezit. Astrální prostředí vytváří jednu nebo dvě překážky, což znamená, že nebudete moci uskutečnit velkolepý vstup, který jste si představovali. Ve skutečnosti by bylo lepší, kdybyste si s partnerem (současným nebo budoucím) užili méně okázalý večer a místo toho si pokud možno užili společné intimní jídlo.

Práce

Pokračujte v něčem, co jste před několika dny uvedli do pohybu. Neztrácejte kontakt s tím skvělým nápadem, který vám bleskl hlavou. Ptejte se, udělejte si průzkum a pokračujte v nastoupené cestě. Je pravděpodobné, že vám přinese mnohem větší úspěch, než si dokážete představit.

Peníze

Vzhledem k tomu, že tento týden ovlivňuje váš peněžní dům tolik planet, můžete být v pokušení utéct a schovat se. Vesmír se však soustředí na váš dům peněz a hodnot, a proto se po vás chce, abyste byli zodpovědnější za to, jak vyděláváte peníze. Rovněž jste vyzýváni, abyste byli mnohem sdílnější, pokud jde o vaše peníze.

Zdraví

Máte tendenci být "dárcem", ale jen zřídkakdy sami sobě! Jste unavení? Vyčerpání je často důsledkem neplánování. Dnešní planetární konfigurace vám dává ideální příležitost nastavit si následující dva týdny tak, abyste z nich měli co největší prospěch vy, vy a vy. Nepodléhejte stresu a "jděte s proudem vysokého obsahu tuku". Naplánujte si dopředu tři zdravá jídla týdně a dodržujte je. Můžete si připravit chutnou a zdravou polévku a uchovávat ji v mrazáku!

Přečtěte si také