Denní horoskop RAKA na 9. 8. 2022

Rak 9. 8. 2022

Dnes může být obtížné se hýbat, Raku. Možná budete chtít zůstat v posteli. Nemějte z toho výčitky svědomí. Odpoledne si zdřímněte a užívejte si něžné společnosti partnera. Držte se blízko domova a vychutnejte si dobrou hudbu a dobré jídlo s někým, koho máte rádi. Nerozhoupejte loď. Jednoduše odpočívejte a užívejte si radostí, které vám život nabízí.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Víra dokáže pohnout horami a vytvořit ve vašem životě zázraky. Dnes je vám dána další schopnost používat svůj systém víry jako šíp, který můžete vystřelit libovolným směrem. Nebeská energie vás nutí přehodnotit svá přesvědčení o jistém vztahu. Pokud dokážete pochopit, čemu skutečně věříte, osvíceně změníte situaci, která byla doposud obtížná.

Práce

Většinou se ve své práci cítíte docela jistě. Dnes však můžete pocítit obtížný osten v boku. Malý hlásek ve vaší hlavě vám říká, abyste byli opatrní a brali v úvahu všechny perspektivy. Určitě této moudrosti dbejte.

Peníze

Peníze pro vás mohou být překážkou. Na jedné straně chcete mít jistotu, kterou vám peníze mohou poskytnout. Na druhou stranu chcete mít pocit, že máte vše pod kontrolou, a peníze se dají ovládat jen zřídka. Dobrou zprávou je, že ve vašem peněžním sektoru je soustředěno mnoho pozitivní energie. Díky činnosti a štěstí by mělo být v této době snazší vydělávat peníze.

Zdraví

Díky postavení nebeských těles budete tento týden velmi vyhledávanou osobou. Lidé intuitivně vycítí vaši moudrost a budou vás vědomě či nevědomě žádat, abyste jim pomohli s jejich problémy. Musíte si toho být vědomi, abyste mohli sledovat svou vlastní energetickou hladinu. Máte tendenci se vyčerpat, aniž byste si to uvědomovali. Stanovte si tento týden čas na spaní a nezklamte ho. Omezte svou dostupnost pro ostatní po večeři, abyste měli čas se před spaním soustředit.

Přečtěte si také