Denní horoskop RYB na 1. 10. 2022

Ryby 1. 10. 2022

Dnes se budete cítit energičtí, a tak využijte této energie k tomu, abyste se pustili do všech projektů a pokročili ve hře. Rozhodně jste vládcem všeho, s čím přijdete do styku. Ale i dobří vládci mohou být svrženi. Lidé nemají rádi arogantní vůdce. Nepředpokládejte, že se někdo mýlí jen proto, že nesouhlasí s vaším názorem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes je možné učinit velký pokrok v pokračujícím příběhu jistého milostného vztahu. Budete mít velký prostor pro posílení pouta a pocitu závazku mezi vámi. Přestože jste možná celou věc brali poměrně na lehkou váhu, oba si až příliš dobře uvědomujete, že city, které sdílíte, den ode dne rostou. Dejte lásce šanci!

Práce

Nezapomeňte, pro co pracujete - pro svou rodinu, svůj domov a své bezpečí. Ať už jsou důvody jakékoli, užívejte si tyto části svého života, místo abyste se utápěli ve stresu a starostech, které vám práce přináší.

Peníze

Toto období se týká aspektů ovlivňujících váš dům manželství a vážných vztahů. Ujistěte se, že váš kalendář a kontakty jsou aktuální. Abyste získali více peněz, budete se muset k těmto lidem pravidelně obracet. Domlouvejte si schůzky na obědy, večeře a nápoje za účelem navázání kontaktů. Vaše finanční výsledky, nemluvě o vašem egu, vám později poděkují.

Zdraví

Máte široký vkus a často jste tím, kdo si u stolu objedná něco nového nebo neobvyklého. Tato chuť je spojena s ochotou prozkoumávat fyzické a smyslové oblasti života. Je důležité být otevřený fyzickému potěšení, ačkoli někteří si k tomu od mládí nedávají svolení a blokují se. Tělo může zablokovanou energii ukládat hluboce skrytým způsobem. Pokud vás to zajímá, experimentujte s různými holistickými masážními postupy (jedním z nich je Alexandrova technika).

Přečtěte si také