Denní horoskop RYB na 1. 3. 2023

Ryby 1. 3. 2023

Ve vzduchu je cosi, co vás tlačí ke změně nebo obnově. Je čas obměnit šatník nebo přestavět domov? Pokud ano, dnes je ten správný den. Pokud máte omezený rozpočet, bude pro vás stejně uspokojující (a mnohem levnější) zbavit svůj domov všech věcí, které už prostě nejsou vaše. Obklopte se věcmi, které máte rádi.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes budete muset být velmi opatrní při přijímání jakýchkoli romantických rozhodnutí, zejména proto, že je kolem vás náročná energie. Působí na vás podivné vlivy a váš úsudek nemusí být na výši. Svůj současný vztah si také můžete spojovat s událostmi z minulosti, což může nerealisticky ovlivnit jakákoli rozhodnutí.

Práce

V atmosféře, v níž jsou lidé velmi rigidní a zaseknutí ve svých zvyklostech, bude váš vstřícný a přizpůsobivý přístup pro lidi kolem vás vítanou úlevou. Nepodceňujte úžasné výhody své milé a velkorysé povahy.

Peníze

Možná zjistíte, že možnosti vydělávat a šetřit peníze se během několika následujících týdnů zdvojnásobí nebo dokonce ztrojnásobí. Zatímco budete zaneprázdněni sběrem zralého finančního ovoce všude kolem sebe, nezanedbávejte rodinu, děti, romantiku a kreativitu. I když se budete více scházet, bavit a zkoušet nové věci, dbejte na to, abyste se drželi svého rozpočtu. Na několik týdnů budete mít příležitost vymanit se ze starých vzorců.

Zdraví

V celkové atmosféře dnes pocítíte velkou úlevu. Je to dobrý den pro to, abyste svým zaměstnancům dovolili odejít dříve nebo aby si vaše děti daly zákusek navíc. Obvykle jste velmi nároční  na druhé, ale především na sebe. Zkuste si dát svolení, abyste se také trochu pobavili. Možná je to dokonce dobrý večer k tomu, abyste se blíže seznámili s někým, koho máte rádi – nechte se vést svou fantazií!

Přečtěte si také