Denní horoskop RYB na 1. 4. 2023

Ryby 1. 4. 2023

Dnes se bavte, Ryby, ale dbejte na to, abyste byli vždy profesionální a zdvořilí. Vzhled a dobromyslné chování vás dostanou daleko. Ve větších skupinách lidí se vyhněte hrubým poznámkám nebo sprostým vtipům. Možná se okolí zasměje, ale uvědomte si, že na takové chování se ne vždy pohlíží laskavě. Provádějte ušlechtilé skutky, které vám pomohou vybudovat si charakter.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud jste se nedávno zamilovali, gratulujeme vám. Možná byste však rádi využili dnešního pohybu nebeských těles, který vás vybízí k tomu, abyste se zastavili a zhodnotili situaci. Ačkoli se to může zdát poněkud cynické, pomůže vám to uznat, co skutečně chcete. Pak můžete buď zabrousit dál, nebo se stáhnout do ústraní s vědomím, že jste se nad tím zamysleli.

Práce

Za normálních okolností je váš mozek značně roztěkaný a nerozhodný. Dnes je ještě roztěkanější. Dobrou zprávou je, že se dokážete od určité situace emocionálně odpoutat, abyste ji mohli vidět racionálnějšíma a nezaujatýma očima.

Peníze

Je to pro vás napjaté období. Vaše nejbližší vztahy plně podporují cíle, které jste si stanovili, zejména ty, které se týkají vaší finanční situace, a vaše kariéra se rozšiřuje. Ve vašem životě se toho nyní děje tolik, že se můžete cítit přetížení, nedostatečně zaplacení a nedocenění. Odpočívejte, jak jen můžete.

Zdraví

Měli byste si všimnout, že věci dnes kladou jen malý odpor. Ne že by vám vadila intenzita, ale je velmi důležité, abyste pili hodně vody, abyste zmírnili emocionální expanzi energie tohoto dne. Na nepostřehnutelné energetické úrovni jste zkoušeni a je velmi důležité, abyste zůstali přítomní. Pití vody vám pomůže udržet vaše emocionální já namazané.

Přečtěte si také