Denní horoskop RYB na 1. 5. 2023

Ryby 1. 5. 2023

Máte velké plány, Ryby, a vaše sny vám možná brání věnovat se práci. Nenechte se příliš stresovat. Ještě nikdy jste nezmeškali žádný termín, takže víte, že tak či onak vše stihnete. Mezitím si začněte plánovat další dovolenou. Vylepte si kancelář fotografiemi exotických míst, abyste prozatím uspokojili své touhy po toulkách.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Někdy se zdá, že pocity neplynou tak snadno jako obvykle. Chcete milované osobě říct, jak moc vám na ní záleží, ale nemůžete najít slova. Dnešní planetární tranzity vás mohou nabádat k tomu, abyste na určité úrovni pochybovali sami o sobě, a vytvářet tak tento problém v komunikaci. Stačí, když tento strach překonáte, a vše bude v pořádku.

Práce

Dnes začíná dvoutýdenní trend, který bude zcela jistě pracovat ve váš prospěch. Vaše myšlení se bude více shodovat s myšlením těch, s nimiž přicházíte do styku prostřednictvím své práce. To vám připraví půdu pro úžasné průlomy.

Peníze

Je čas zamyslet se nad tím, jak můžete oslovit ostatní, abyste získali další informace o své finanční situaci. Vzhledem k aktivitě v oblasti peněz a hodnot je nezbytné, abyste sdělili své potřeby i cíle. Způsoby, kterými jste dříve přemýšleli o penězích a vydělávali je, už nebudou plnit svůj účel. Je třeba změny, abyste se mohli posunout vpřed a více prosperovat.

Zdraví

Přát si, abyste byli na tom se zdravím jinak, znamená málo, zatímco podniknout nějaké kroky znamená hodně. Pokud se přistihnete, že sníte o lepším zdraví a kondici, zkuste se zaměřit na nějaký cíl, který si můžete zapsat, a na jeho základě si sestavte realistický plán, jak ho dosáhnout. Takové akce vytvářejí impuls, který vás může pohánět kupředu. Až se přistihnete, že si přejete hvězdu, nezapomeňte, že skutečnou hvězdou jste vy.

Přečtěte si také