Denní horoskop RYB na 1. 6. 2023

Ryby 1. 6. 2023

Vztahy s kolegy mohou být trochu napjaté kvůli zvýšenému pracovnímu stresu. Pokud jste uvažovali o uzavření obchodního nebo milostného partnerství, není tento den vhodný k rozhodnutí. Vaše mysl může být poněkud zmatená. Nedorozumění nebo špatné informace by mohly způsobit, že budete pochybovat o moudrosti partnerství. Je třeba to objektivně zvážit, Ryby. Vaše pochybnosti mohou být neopodstatněné.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vzduch je mnohem měkčí a poddajnější, zejména díky současnému aspektu. Pod tímto velmi romantickým kosmickým vlivem nemusíte potenciálního partnera hned spatřit a vrhnout se na něj. Můžete k němu přistupovat pomalu (třeba přes internet nebo v textové zprávě) a nespěchat s vymýšlením, jak ho co nejlépe získat pro svůj názor. V klidu to jde lépe.

Práce

Přichází k vám důležitý vhled. Tento vhled umožňuje uzdravení vaší současné situace. Buďte otevření těmto novým způsobům řešení napětí. Pokud nejste schopni uzdravit sami sebe, budete mít potíže a nedosáhnete pokroku ve své práci.

Peníze

Tento týden je plný zmatků, protože se na obloze střetává několik napjatých aspektů. Vlivy ve vašem domě zaměstnání znamenají, že je třeba věnovat více pozornosti, než se budete moci posunout výše a vydělat si peníze, po kterých toužíte. Prověřte si vzdělávací programy, se kterými vám může zaměstnavatel pomoci nebo je rovnou zaplatit.

Zdraví

Dnešní planetární energie ve vás může vyvolat pocit melancholie. Možná se budete chtít stáhnout do ústraní a dopřát si trochu klidu pro sebe. Pokud vás zarmoutila nějaká událost v rodině nebo dokonce děsivé globální události nebo máte pocit, že jste v uplynulých měsících nedosáhli toho, čeho jste chtěli, bylo by užitečné a očistné, kdybyste se v příštích několika týdnech věnovali pravidelným hlubokým dechovým cvičením.

Přečtěte si také