Denní horoskop RYB na 1. 8. 2022

Ryby 1. 8. 2022

Dnes je pro vás důležitá emocionální svoboda, Ryby. Vaše smysly jsou zjitřené a zaujmou vás i ty nejmenší věci. Neodkládejte svou reakci na tyto události, ať už jsou velké, nebo malé. I ta nejmenší událost může rozkvést do nového světa lidí a situací. Nechte svou kreativitu explodovat do všech částí své bytosti.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní den může být plný dramat a emocí, takže se budete cítit naprosto vyčerpaní. Není to proto, že byste chtěli být v centru velké konfrontace, ale proto, že jste již dříve dokázali problémy rozložit na jednotlivé problémy. Máte-li mít vy nebo váš blízký šanci na vyřešení, musíte se snažit být citliví tam, kde je to možné.

Práce

Dnešní energie vám dodává sebedůvěru, abyste dosáhli čehokoli. Prosazujte se jakýmkoli způsobem. Určitě dosáhnete požadovaných výsledků s velmi malým odporem. Zkrátka dosáhnete všeho, co si předsevzetím určíte.

Peníze

Tento týden se týká energie, kterou dostáváte z vesmíru a která ovlivňuje váš pracovní život. Možná budete chtít navázat spolupráci s někým, koho příliš neznáte, abyste mohli udělat nějakou práci, nebo se spojit s jinými lidmi, kteří se chtějí prosadit. Nešlápněte nikomu na kuří oko ani se nepokoušejte o náhlé uchopení moci. Pomalý a vytrvalý postup vítězí. Svou strategii budujte moudře.

Zdraví

Vaše nejhlubší citové potřeby mohou díky dnešnímu postavení planet vystoupit do popředí. Vaše touha mít ve svém životě věci v rovnováze může být touto emocionální silou narušena a je důležité, abyste si nevyčítali, když se budete cítit rozhozeni. Jsou chvíle, kdy je důležitější cítit své pocity než mít vše pod kontrolou. Tento týden si můžete dát záležet na tom, abyste jedli zdravá jídla jako protiváhu rozrušení, které můžete cítit.

Přečtěte si také